::::kyniu:::: Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 MAM GEFORCE 4 MX440 SE 64 DDR I JUZ GO SOBIE PODKRECIŁEM 331/392 I OTO CO SIE DZIEJE!!!! WŁĄCZAM KOMPA JUZ SIE POJAWIA PULPIT I NAGLE GASNIE I SAM SIE ZNÓW POKAZUJE??!!! CO ROBIĆ ZMIENIC NAPIECIE NA PROCKU CZY CO?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a zasiłke jaka masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 MAM JAKIEGOS 250W OD STAREGO P3 667MHZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ale jak gasnie na jakies 0.5 s przy ladowaniu windowsa jakies 2-3 sekundy po pojawieniu sie pulpitu ? a potem juz nie gasnie i dziala juz stabilnie ? Czym podkreciles karte ? ło caps Ci sie wcisnol ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 proc podkrecony grafa podkrecona hmmm stawiam na zasiłke (za słaba) powiedz jeszcze czy na niepodkreconej grafie(procu) tez tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no juz jest pulpit itd mysli jeszcze i gasnie ale puzniej jest okej troche sterami bo to karta msi i powerem stripem 3.30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no dobra imo to jest tak ze power strip sie ladooje zalancza o/c dla grafy i dlatego na chwilke znika pulpit tez tak mam nawet na lajtowym kreceniu .. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no własnie jak zrobiłem defaulta na grafie i procku to tak nima i juz po wykasowaniu powerstripa!!?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 to zroob teraz taki test nawet podnies o jeden mhz taktowanie procka/ramu-grafy i zobacz mignie znaczy sie ok to progs do o/c, nie mignie boj sie :) ja sie nie boje smiga to to z tym mignieciem juz dlooogo i wszystko jest jak najbardziej ok ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zainstalowac jeszce power stripa???? czy podkr. na sterach pod msi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wiem co to jest miałem to samo dzieje się tak albo przez riva tuner albo przez sterowniki. normalna rzecz jak dla mnie, na mx 440 se miałem to samo. wywaliłem sterowniki i wgrałem inne i jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 dzieje sie tak przy zmianie czestotliwosci dla karty przy starcie, powoduje to wpis sterownika "coolbits" i jest to normalne zjawisko przy podkrecaniu sterami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zgadza sie to najnormalniejsze w swiecie karta laduje sie z ustawieniami z biosu i pozniej (po zmianie na czestotliwosci sterownikow) muis sie odswierzyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...