Hugo Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Witam. Od pewnego czasu kusi mnie zrobienie, że tak powiem ratunkowego syku pracowni informatycznej, który zawierać będzie instalke serwera oraz stacji klienckich z windowsem vista lub xp. Chciałbym zrobić tak, aby podczas bootowania dysku miałem możliwość wyboru, który obraz systemu zostanie wgrany, tak jak to jest w nowych pracowniach, gdzie wybiera się viste czy xp. Ściągnąłem ostatnio narzędzie Microsoft AIK, ale zabardzo nie wiem jak się do tego zabrać. Proszę o pomoc w jakikolwiek sposób. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 XP z pena raczej nie zabotujesz , z Vistą już lepiej bo ruszy . A nie lepiej zrobić tak : Poinstalować wszystko co trzeba na kompach ( jak mają taką samą konfigurację to wystarczy na jednym ) i potem zrobić obraz systemu Ghostem . Potem tylko w razie awarii odtarzamy system z obrazu i gotowe . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...