gary1985 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Witam.Wiec mam taki problem z przeglądarkami.Uzywam Firefoxa i czasami jak go włączam strony się nie otwierają tylko wczytuje.Po kilkukrotnym włączeniu jej od nowa zaczynają chodzić i potem znów nie chodzą.Mam viste ultimate sp1 plus aktualizacje.Net mam na pewno bo spik chodzi i caly czas ściąga Azureus.Explorel zamula tak samo jak mozilla.Sprawdzałem dysk na obecnos jakis smieci programem spybot ale nic nie znalazł.Możliwe ze to wina noda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romisio Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Sprawdź czy w Event Logu masz błąd 4226. Symptomy wskazują na zapchaną sieć - duża ilość otwartych połączeń. Edytowane 11 Września 2008 przez romisio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 albo jakis addons co pierdzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romisio Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 albo jakis addons co pierdzieliAddon w IE? Człowiek pisze, że używa Firefoxa więc wątpię czy jakoś modyfikował IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Akurat w FF też są addonsy . Stawiam na problem z limitem połączeń , w XP problem rozwiązuwał XP Anti Spy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romisio Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Akurat w FF też są addonsy .Oczywiście, że są :) A co innego wynika z kontekstu mojej wypowiedzi... Stawiam na problem z limitem połączeń , w XP problem rozwiązuwał XP Anti Spy .W Viście jest trochę gorzej. Trzeba podmienić jedną bibliotekę, zmodyfikować rejestr i przy każdym starcie systemu pomijać sprawdzanie podpisów sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 no dobra no tro jakis syfny active x cvzy co to tam jescze jest w ie addons w mozilli tez sie zdarzy (np dodatek ktory skype sam pcha do ffoxa powoduje u mnie oswierzanie stron w kartach co pare sekund jest to upeirdliwe i dlatego zawsze wypieprzam wszystkie addonsy zwiazane ze skype) a jak nie to to ja nie wiem watpie zeby to byl problem limitu polaczen ale kto wie moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fargo1980 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 A nei masz czasem tak że chcesz przegladac srony i jednoczesnie sciagasz azureusem i wtedy nie mozesz ? jest tak to przytnij troche UL dla klijenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...