hardwin Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) witam wszystkich szukam dobrego markowego laptopa do 4000zł laptop ma służyć na uczelni do obliczeń różnych skomplikowanych obliczeń matematycznych [symulacje różnego typu, naprawde duże sprawy] dlaczego laptop a nie stacjonarny? chodzi o to by można go było przenosić, poprostu raz bedzię TU raz TAM... fajnie by było gdyby miał mocną baterie ale to nie jest główny wymóg czyli: mocny i musi posiadać czytnik linii papilarnych Pewnie bardziej skłaniał bym się w stronę procków INTELA bardzo podoba mi się Dell XPS M1530 ale matryca jest lustrem, nie da się na to patrzeć IBM Lenovo T61 T8100 też jest ciekawy TOSHIBA A300-16I T8100 3GB 320GB 15'' Radeon HD3650(256MB) wygląda kosmicznie, swietne parametry ale nie ma finger print'a co polecicie? właśnie zauważyłem HP PAVILION dv9960ew, dodał bym 2 GB , było by 4...pięknie co polecicie? Edytowane 9 Września 2008 przez hardwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 może coś takiego: http://x-kom.pl/index.php?show_prod=32097&...spl=33&_ih= 14 cal, szybki proc. czytniki linii papilarnych, dużo pamięci i nienajgorsza karta graf. :) tylko czas pracy troche dupny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 może coś takiego: http://x-kom.pl/index.php?show_prod=32097&...spl=33&_ih= 14 cal, szybki proc. czytniki linii papilarnych, dużo pamięci i nienajgorsza karta graf. :) tylko czas pracy troche dupny :/ powiem Ci, że mi się podoba popatrze jeszcze co inni napiszą dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Może coś z HP ? HP 6910p Tu recka ->> HP Compaq 6910p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...