abuuuu Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) Witam! Zakupiłem wczoraj kino domowe Pionner 417 z głosnikami koda a tydzien temu Sound Blaster Music Gold I teraz sie tak zastanawiam jak to najlepiej podłączyć?wyczytałem ze powinno sie użyć 3 kabli 2rca - mini jack ale gdzie ja mam to w amplitunerze wetknąć?:)Brać kable ze złotymi końcówkami? http://www.pioneer.pl/images/products/avam...kback_large.jpg Sorry ze po raz kolejny pewnie o tym samym ale naprawde nie wiem jak sobie pomóc :) pozdrawiam i dziekuje za wyrozmiałość Edytowane 9 Września 2008 przez abuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Co do połączenia analogowego to 3 kable 2 rca - mini jack podłączasz po stronie amplitunera w gniazda oznaczone jako DVD 5.1 CH INPUT (łącznie 6 gniazd rca, wszystkie na tamik "białym" tle) a od strony kompa w odpowiednie wyjścia (zielone na front, czarne na tylne i zapewne pomarańczowe jako sub i centralny) wkładasz mini jacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuuuu Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) no tak ale ja tu widze tylko 4 gniazda w ''5.1ch.input'' wiec jak mam wsadzic 6 wtyczek rca ??rozumiem ze mam wsadzic dwa kable do tego 5.1 channel a jeden kabel do np vcr ? i czy brac te kable z złotymi wtyczkami czy nieee?:) Edytowane 9 Września 2008 przez abuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...