Skocz do zawartości
udar

Zakup Na Raty

Rekomendowane odpowiedzi

W przypadku sklepów internetowych jeszcze nie spotkałem się z systemem "0%".

Natomiast często kupując na raty w sklepach internetowych po doliczeniu kosztu kredytu produkty wychodzą wciąż znacznie taniej niż w sklepach stacjonarnych. Więc warto brać i takie rozwiązanie pod uwagę.

Co do rat 0%, to nie ma się co napalać na nie, skoro wtedy marża na produkcie jest większa. Raty 0% w MM często są wyższe niż te oprocentowane z tańszych sklepów internetowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha to tak jak podejrzewałem. A co do rat procentowych to nie ważne gdzie ? , nigdzie nie doliczają żadnych opłat ? tzn brać w jakimkolwiek banku ? Słyszałem ze GE jest dobry. Ktoś potwierdzi lub ewentualnie podpowie na jakich stronach można ufać kupując na raty ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne gdzie, tylko dla każdego co innego jest istotne. Jak to nie doliczają żadych opłat, chodzi Ci o prowizje, koszt rozpatrzenia wniosku, ubezpieczenie? Zazwyczaj się coś trafi poza odsetkami do płacenia. Wybór wśród systemów ratalnych w sklepach internetowych wcale nie jest taki szeroki, więc możesz spokojnie podzwonić po infoliniach i spytać o koszt oraz formalności. Nikt za Ciebie nie będzie szukał, a każdy szuka czegoś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi