udar Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Witam, spotkał się ktoś z oferta raty 0 procent w sklepach internetowych? Opłacalne są takie zakupy jeżeli są procentowe ? Moglibyście podać jakieś strony ewentualnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 W przypadku sklepów internetowych jeszcze nie spotkałem się z systemem "0%". Natomiast często kupując na raty w sklepach internetowych po doliczeniu kosztu kredytu produkty wychodzą wciąż znacznie taniej niż w sklepach stacjonarnych. Więc warto brać i takie rozwiązanie pod uwagę. Co do rat 0%, to nie ma się co napalać na nie, skoro wtedy marża na produkcie jest większa. Raty 0% w MM często są wyższe niż te oprocentowane z tańszych sklepów internetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udar Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Aha to tak jak podejrzewałem. A co do rat procentowych to nie ważne gdzie ? , nigdzie nie doliczają żadnych opłat ? tzn brać w jakimkolwiek banku ? Słyszałem ze GE jest dobry. Ktoś potwierdzi lub ewentualnie podpowie na jakich stronach można ufać kupując na raty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Ważne gdzie, tylko dla każdego co innego jest istotne. Jak to nie doliczają żadych opłat, chodzi Ci o prowizje, koszt rozpatrzenia wniosku, ubezpieczenie? Zazwyczaj się coś trafi poza odsetkami do płacenia. Wybór wśród systemów ratalnych w sklepach internetowych wcale nie jest taki szeroki, więc możesz spokojnie podzwonić po infoliniach i spytać o koszt oraz formalności. Nikt za Ciebie nie będzie szukał, a każdy szuka czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...