WooJo Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem procesora AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ (2,7Ghz). Gdy otwieram menadżer urządzeń następnie zakładka procesory pokazuję mi 2 własnie takie AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ czy tak powinno być ?? Czy może jest coś niechaloo ?? Bardzo proszę o odpowiedz tutaj na forum lub na gg:1015361 pozdrawiam WooJo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Wszystko jest OK :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooJo Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Wszystko jest OK :oOk dzięki, myślałem że coś jest niechaloo. A niema to wpływu np: na gry, programy. Czy będzie coś ścinać lub inne bajki typu dzielenie mocy procka na 2 czy poprostu ma tak pokazywać na 2 rdzeniach (niesmiać się prosze bo na sprzętach niezbyt się znam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...