adams929 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Witam. Zainstalowałem linuxa xtreme i na screenach widziałem ze po prawej stronie pulpitu jest cos takiego jak panel kontrolny ktory pokazuje wykorzystanie proecsora temperature i inne tutaj screen http://images20.fotosik.pl/181/b064fd6e6dd31d3d.png I mam pytanie czy wiecie moze jak uruchomic ten panel albo zainstalować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Fajny ten linuksik czy można go pobrać i zainstalować legalnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 superkaramba czy jakoś tak, a w kde4 to już domyślnie takie dają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams929 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Zainstalowałem to w zakładce zarządzanie oprogramowaniem i kurde gdzie sie to zainstalowało?? W jakim folderze?? A nie juz znalazłem dzieki wam za pomoc Edytowane 10 Września 2008 przez adams929 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...