Skocz do zawartości
racegrid

Obudowa Do 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, muszę sobie kupić obudowę, bo na razie komputer siedzi bez obudowy :D. Mam na ten cel 200zł, i moim faworytem jak na razie jest Antec Gamer Three Hundred: http://www.cooling.pl/antec-gamer-three-hu...ukt,536534.html Ma 2 wejścia na wentylatory 12cm (przód i tył) i 14cm wentylem u góry, zasilacz na dole:) rewelka.

I czy nie będzie tandetna? Mogę coś lepszego kupić w tej cenie ?

Wymagania miejsce na wentylatory przód i tył 12cm !

POZDRO ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze,

Nie bierz tego Antca - zasilacz na dole to jest poroniony pomysl - przerabialem temat. Wez chieftec MESH CG-01B-B nawet tanszy a normalnie zbudowany. Mam i b. sobie chwale. Ponizej link:

http://www.znak.pl/index.php?cid=279&s...iCG01BB+bez+zas

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie słuchaj się tego gościa z góry. Zasilacz na dole to świetna sprawa, poza tym Anteci sa lepiej wykonane niż Szefy, ten jest zaś ładniejszy i daje wiecej możliwości. Jeśli już szukasz jakiejś alternatywy to może CM Centurion 590? Tylko nie wiem czy nie wyjdzie ci gdzies 250zł zamiast 200, ale obudowa zacna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w czym sa lepiej wykonane ? Mialem okazje porownac pare obudow i wiem jedno. Chieftec nie ma konkurencji jesli o wykonanie chodzi. Design (model Dragon) tez mi odpowiada. Jest prosty, a nie odpustowy jak wszystkie Coolermastery i inne badziewia. Sam Dragon to gruba, pozadna blacha, wszystkie elementy idealnie spasowane. Nic dodac, nic ujac poprostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi