racegrid Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Witam, muszę sobie kupić obudowę, bo na razie komputer siedzi bez obudowy :D. Mam na ten cel 200zł, i moim faworytem jak na razie jest Antec Gamer Three Hundred: http://www.cooling.pl/antec-gamer-three-hu...ukt,536534.html Ma 2 wejścia na wentylatory 12cm (przód i tył) i 14cm wentylem u góry, zasilacz na dole:) rewelka. I czy nie będzie tandetna? Mogę coś lepszego kupić w tej cenie ? Wymagania miejsce na wentylatory przód i tył 12cm ! POZDRO ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris1981 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Cze, Nie bierz tego Antca - zasilacz na dole to jest poroniony pomysl - przerabialem temat. Wez chieftec MESH CG-01B-B nawet tanszy a normalnie zbudowany. Mam i b. sobie chwale. Ponizej link: http://www.znak.pl/index.php?cid=279&s...iCG01BB+bez+zas Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvith Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Nie słuchaj się tego gościa z góry. Zasilacz na dole to świetna sprawa, poza tym Anteci sa lepiej wykonane niż Szefy, ten jest zaś ładniejszy i daje wiecej możliwości. Jeśli już szukasz jakiejś alternatywy to może CM Centurion 590? Tylko nie wiem czy nie wyjdzie ci gdzies 250zł zamiast 200, ale obudowa zacna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 A w czym sa lepiej wykonane ? Mialem okazje porownac pare obudow i wiem jedno. Chieftec nie ma konkurencji jesli o wykonanie chodzi. Design (model Dragon) tez mi odpowiada. Jest prosty, a nie odpustowy jak wszystkie Coolermastery i inne badziewia. Sam Dragon to gruba, pozadna blacha, wszystkie elementy idealnie spasowane. Nic dodac, nic ujac poprostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...