Skocz do zawartości
kabull

TEN KTÓRY USÓWA NOWE TEMATY

Czy lubisz TEGO CO USoWA TEMATY  

1. 1. Czy lubisz TEGO CO USoWA TEMATY

• nie
      1
    • nie i zamierzam go zbombardowac
      6
    • zrobie wszystko by go powstrzymac
      3
    • tak
      1
    • tak i to bardzo
      4
    • nie mam nic do niego
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Pare dni temu gdy zamieściłem mój topic "Niebezpieczni" czy jakoś tak nie spodziewałem się jego usuniećia. Jestem tym powarzenie zbulwersowany. Postanowiłem zrobić to samo co George Bush w Iraku. Wiem że TEN KTÓRY USÓWA TEMATY knuje coś potwornego względem nas. Jeśli jego dalsze działania będą nadal ukierunkowane przeciwko nowym tematom będę zmuszony podjąć działania które powstrzymają bezprawne usówanie topiców. Ale jego dni są policzone!

Gdy TEN KTÓRY USÓWA TEMATY będzie finalizował wrogie zamiary wobec użytkowników forum będzie to właściwy moment na rozpoczęcie uderzenia prewencyjnego.

Zastanówmy się: precyzyjnie przemyślane i dopracowane stanowisko Busha względem Iraku jest jedyną drogą, która zapewni światu pokój i bezpieczeństwo. Jedynym pewnym sposobem na powstrzymanie muzułmańskich fundamentalistycznych zamachowców-samobójców atakujących USA lub Wielką Brytanię jest zbombardowanie kilku krajów muzułmańskich, które nam nigdy nie zagrażały

Właśnie dlatego chcę się dowiedzieć czy TEN KTÓRY USÓWA TEMATY jest lubiany za to co robi. Jeżeli nie pozostaje tylko udeżenie prewencyjne! Wtedy zostawi wszystkie topici w spokoju.

Możliwe, że Bush planuje pozbyć się wszystkich tych, którzy mogliby w przyszłości zostać terrorystami. Prawdopodobnie nie będzie pewny, czy osiągnął ten cel, dopóki każdy fundamentalista muzułmański nie zejdzie z tego padołu. Ale przecież niektórzy pokorni muzułmanie mogą nagle stać się fundamentalistami? Może w takim wypadku bezpieczniej byłoby dla Busha pozbyć się w ogóle wszystkich muzułmanów?

To samu dotyczy nas wszystkich. TEN KTÓRY USÓWA TEMATY jest tylko wierzchołkiem góry lodowej. Prawdopodobnie na każdym forum jest ktoś taki. Według mnie planują oni w niedługim czasie zawładnąć każdym forum na Ziemi a potem opanować cały świat!

Tak jak Bush tracę cierpliwość, a jeśli dla prezydenta Busha to wystarczający powód, to tym bardziej dla mnie. Dam mu dwa tygodnie na to aby ON się ujawnił i wydał wszystkich swoich sprzymierzeńców. Jeśli nie ujawnią się szybko będę zmuszony ich zbombardować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja piernicze... ale teksty hahahah :) to sie usmialem :) :) :) :) :)

kabull ty sie chyba zbakales i wciagnales kreche naraz :D

hyhy no nie moge... ale czasami ludziom sie nudzi :)

<b>zamknac bzdurny temat!</b>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja piernicze... ale teksty hahahah :) to sie usmialem :) :) :) :) :)

kabull ty sie chyba zbakales i wciagnales kreche naraz :D

hyhy no nie moge... ale czasami ludziom sie nudzi :)

<b>zamknac bzdurny temat!</b>

Zbakać to nie ale miałem lekkiego doła i tyle :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kabull ja na twoim miejscu bal sie TEGO CO BANUJE a nie jakiegos pionka KTÓRY USÓWA TEMATY :lol: :lol: :lol: (a moze ty je sam sobie usuwasz tylko ze pijesz tyle ze tego potem niepamietasz) ;)

ja proponuje tobie esperal w tylek i miesiac odwyku od internetu i TEGO forum :) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej kabul co mash do busha :?: :) (patrz avatar :)).

TEN CO USUWA TEMATY... A co to za jeden :?: Narazie to mi sie zdarzylo ze ktos mi zablokowal temat (pozdro reed :D). Ale zeby usuwal... Może istnieje i ukrywa się sprytnie przed nami... Albo latał między białymi myszkami i różowymi słoniami gdy pisałeś ten txt :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej kabul co mash do busha :?: :) (patrz avatar :)).

TEN CO USUWA TEMATY... A co to za jeden :?: Narazie to mi sie zdarzylo ze ktos mi zablokowal temat (pozdro reed :D). Ale zeby usuwal... Może istnieje i ukrywa się sprytnie przed nami... Albo latał między białymi myszkami i różowymi słoniami gdy pisałeś ten txt :P

A mi dwa razy usuneli topic. Ludzie nic nie piłem/brałem nie było żadnych słoni myszek i innych pierd...ow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie nic nie piłem/brałem nie było żadnych słoni myszek i innych pierd...ow.

No to moze krwiozerczy chomik wampir ?

:wink:

Pozdro

Dexter

Nie.

Ale była tam różowożółłtazprzebiciamijaskrawozielonegopomalowanataniąfarbąemulsyjnąs

zesnastonogazabójczamrórkazkałasznikowem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie nic nie piłem/brałem nie było żadnych słoni myszek i innych pierd...ow.

No to moze krwiozerczy chomik wampir ?

:wink:

Pozdro

Dexter

Nie.

Ale była tam różowożółłtazprzebiciamijaskrawozielonegopomalowanataniąfarbąemulsyjnąs

zesnastonogazabójczamrórkazkałasznikowem :wink:

piszwyrazniejboniemoznasierozczytac ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi