manka Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Wkrótce mój chłopak ma imieniny i tak sobie pomyślałam, że może kupię mu mysz do kompa... niestety nie wiem jaką :cry: Opcje niby jakieś mam- w necie znalazłam Logitech G9 i Razer Lachesis... obie są fajne (tak mi się wydaje) kierując się wyglądem zewnętrznym wybrałabym nr 2, ale wiem, że powinnam spojrzeć jeszcze na inne cechy... może zupełnie inną??? W związku z powyższym POMOCY!! Z góry dziękuję za pomoc :D Aaaa.. jeśli źle umieściłam zapytanie to bardzo przepraszam- się nie znam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 A wiesz moze, jaką mysz ma obecnie? Albo w co gra? Od siebie mógłbym polecić a4tech x-718bf, dużo taniej, a jakość i parametry bardzo dobre. Zresztą tu jest cały temat, możesz przejrzec kilka ostatnich stron: http://forum.purepc.pl/temat/klawiatury-my...53972/3100.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Dziękuję za linka- przeglądnę:D Z tego co się orientuję to ma razera Copperhead Blue 2000 dpi, tak mi się wydaje:) a gra w tylko co pamiętam star crafta, w każdym razie w komputer ładuje więcej pieniędzy niż we mnie <_< na dodatek gadżeciarz w każdym calu... Jutro zdobędę więcej szczegółów dotyczących gier:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 No to raczej nowa mysz mu niepotrzebna... Może klawiatura? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Faktycznie nowa mysz mu nie potrzebna ... może podkładka albo jak kolega wcześniej wspomniał klawiatura ? Choć z hobby jest tak że bezpieczniej jest nie kupować takich rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Dziękuję bardzo za rady:) rozumiem, że pomysł całkowity przypał :? ... mówicie koledzy, że myszka nie :? klawiatury nie kupię, bo niedawno wymieniał. A podkładki? jeszcze się kupuje?? nigdy nie widziałam żeby używał, zresztą sama też nie mam. Jeszcze tylko monitora nie wymieniał :wink: , a na ten który chce to po pierwsze mnie nie stać, po drugie takich prezentów się nie robi, bo więcej z nimi problemu niż uciechy Teraz to już wcale nie wiem co kupić :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Kup mu jakieś kosmetyki np. adidasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DancingShadow Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Kup mu jakieś kosmetyki np. adidasa.bo koleś śmierdzi ;) jak nie ma podkładki kup mu sharkoona 1337 xxl i będzie szczęśliwy, że w ogóle coś dostał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Jakaś masakra z tymi mężczyznami, kobiecie można kupić cokolwiek :wink: Kupię podkładkę i... coś jeszcze :rolleyes: Dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zawiąż sobie kokardke na szyji.... Kup mu pendriv'a o jakims fajnym ksztalcie, taki zeby byl inny niz wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zawiąż sobie kokardke na szyji....O tym też myślałem B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Hihihi... pen drive ma, ale z ta kokardka to dobry pomysł;) będzie dodatkiem do podkładki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 A może jak jest fanem StarCrafta to kup mu taką mysz: http://www.cooling.pl/lognetmedia-mysz-pol...odukt,1695.html jest to oficjalna mysz reprezentacji Polski w SC z Logiem tejże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...