Skocz do zawartości
szpak

Ddziadostwo za nic nie chce sie odczepic ..pomocy :!!

Rekomendowane odpowiedzi

wie ze to juz było bo pamietam ale rece mi juz opadaja ... czy ma ktos z was sprawdzony sposob na oderwanie radiatora z r 9000 no pro ( taki bez kołeczkow oczywiscie ) bo ja normalnie dostaje <span style="color:red;">[ciach!]</span>icy .. osiłowałem sie z nim dobre 30 min i nic ..dodam odrazu ze sposub z lodowka czy zamrazarka nic nie pomogł .. jedyne co osiagnołem to delikatne chrupniecie i troche uszkodziłem sobei palce a i bardzo mi na tym zalezy aby to zdemontowac bo rdzeni mi chodzi tylko na 300 a chciałbym conajmniej 310-315 co osiagne jak przesmaruje ten radiator porzadna pasta ..a dokładnie załoze wiekszy :) ...a wiem ze to pomoze bo o dziwo po tym delikatnym chrupnieciu rdzen kreci mi sie juz na 303 co wczesniej było natychmiastowa zwicha a teraz smiga nawet bez artefatow ..zaraz zrobie test i sie pochwale 9k :) pomocy all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby to wyglada tak ...jest bardzo mało miejsca pomiedzy gpu a radiatorem ..mozna by pomyslec ze jest tam tylko tasma dwustrona a jesli to prawda to dobra :) pod swiatło nie widac aby tam był jakis klej czy cos ale sie strasznie mocno trzyma ..a co do tego kleju to nie da sie go jakos czyms nie wiem rozpuscic bnezpiecznym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...