Mirkirst Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Dokładnie tyle potrzebuję do stabilnego działania. Czy one to wytrzymają ? Mam nawiew ale i tak się zastanawiam czy one podołają 2.3V . A co ciekawe wolą 4-4-4-12 niż 5-5-5-15 przy 1000 ?? :huh: I czy mjając płyte na p35 miałbym dużo lepsze oc niż na P45? Ciężko poniżej PL9 zejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Sam sobie odpowiedziales na pytanie z P45. Spokojnie moga tak latac u mnie 900 smigaly tak dobre 8 miesiecy na 2.4v chlodzone dwoma 80mm i nic sie nie dzialo, kostki zupelnie zimne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Sam sobie odpowiedziales na pytanie z P45. Spokojnie moga tak latac u mnie 900 smigaly tak dobre 8 miesiecy na 2.4v chlodzone dwoma 80mm i nic sie nie dzialo, kostki zupelnie zimne.A ja mam z jednej stony zimne a z drugie podkręcony hd4850 robi piekiełko :mur: jakoś to musze odizolować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 A ja mam z jednej stony zimne a z drugie podkręcony hd4850 robi piekiełko :mur: jakoś to musze odizolować. Zrob tak jak ja 2 osemki poskrecane razem tak zeby dawaly 16cm wspolnie wzdluz boku. No i reszta wedlug fantazji jak to zamontowac nad kostkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loo Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Pytanie z pierwszego postu trafne. Te pamięci masowo padają przy wyższym zarówno oc jak i v. u mnie działały przy 2,2v na 1300 mhz. Niestety szybko padły pomimo, że radiatory były ZIMNE. Dobra rada, popraw mocowanie radiatorów na memkach, fabrycznie jest tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...