Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Witam, pomimo iz nie jest to dzial dla monitorow to i tak postanowilem zaryzykowac poniewaz jestem nowym uzytkownikim i jeszcze nie bardzo sie orientuje co i jak. Jesli popelnilem blad to bardzo prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu. Moj problem polega na tym, iz chce sobie kupic nowy monitor. Z jednej strony jest LG czyli wiemy co za tym idzie: marka, jakosc, obsluga klienta, gwarancja, serwis i support. Z drugiej strony mam produkt firmy "Digimate" o ktorej nic nie wiem i nigdy nie mialem do czynienia. Biore pod uwage ten monitor ze wzgledu na podobna cene do LG z tym ze matryca w drugim przypadku jest lepsza i to sporo o ile sie orientuje. Bardzo prosze o pomoc w podjeciu decyzji. Ponizej linki: LG Digimate Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 pamietaj ze LG daje ci 30 dniowa gwarancje na bad pixele, Digimate? hmm pierwszy raz slysze :o sam zakupilem LGka ostatnio i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Tylko ze w tym modelu LG nie podoba mi sie ze jest to TFT :( a na lepszy monitor w takich wymiarach mnie nie stac. Nie wiem czy ryzykowac czy nie, pieniazki to male dla mnie nie sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 a moze kup jakas lepsza 22"? np http://www.amazon.co.uk/LG-L227WT-Widescre...9327&sr=1-1 sam mam i chwale sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 ale podales linka do monitora z matryca TFT, ja bym wolal cos z MVA. Tego monitora tez bym uzywal jako TV wiec wolalbym cos wiekszego. Wiem ze marna roznica ale zawsze cos. tu masz linka do rodzajow matryc: rodzaje matryc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 hmm nic nie mowiles ze szukasz innej matrycy wiec sie nie wysilalem :) nadal polecam LG ka, raz ze masz gware na pixele no to jakos bardziej ta firma przemawia za mna, ale dla pewnosci poszukaj cos o tej drugiej bo moze tylko my nie znamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 szukalem tez odpowiedzi na to pytanie na forum "dobreprogramy.pl" ale tam nikt mi nawet na posta nie odpisal tutaj stronka digimate digimate jak dla mnie troche to ubogo wyglada :/ no korci mnie na ten monitor bo ma fajne parametry, LG kurde ladniejszy jest :D ehh, :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) z doswiadczenia wiem ze lepiej kupic to co sprawdzona, niz to co jest niby lepszy a ciach!a o tym wiemy :P Edytowane 10 Września 2008 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 tez prawda ale ja preferuje widescreen ;D wiec :( jesli bym mial brac 22" to bym sie zdecydowal na ktorys z tych modeli: samsung samsung :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 226bw mialem prawie rok, nie powiem fajny monitor T220 chcialem kupic teraz, ale wygral L227WT bo ma gwarancje na badpixele i pochyl do przodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Chyba sie zdecyduje na to: LG - W2452T-PF 24" TFT Screen (5 ms) znalazlem sklep calkiem blisko mnie wiec gdyby cos bylo nie tak, to nie musial bym sie p......... z wysylaniem w paczce tego :D czy kazdy monitor lg ma gwarancje na bp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Chyba sie zdecyduje na to: LG - W2452T-PF 24" TFT Screen (5 ms) znalazlem sklep calkiem blisko mnie wiec gdyby cos bylo nie tak, to nie musial bym sie p......... z wysylaniem w paczce tego :D czy kazdy monitor lg ma gwarancje na bp?? tak 30 dni tylko tego nie zalatwiasz ze sklepem tylko wysylasz kurierem do serwisu i oni wymieniaja Edytowane 10 Września 2008 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Dziekuje Ci bardzo za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 nie ma za co, oby ci wsio dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLUFIAR Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 podłączę się pod temat bo interesuje mnie LG 22'. Chodzi mi o to czym różnią się te 2 modele: L227WT-PF (ten ma chojrakrock) a W2252V-PF bo z tego co sprawdzałem to ten drugi jest identyczny co L227WT tylko dodatkowo ma złącze HDMI i jest o około 100zł tańszy :| co jest trochę dziwne i nielogiczne? I wiecie może czym się różnią modele bez końcówki "-PF" a z nią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brayan6611 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 z 22" polecilbym Ci te dwa modele, z nastawieniem na ten drugi. Niestety nie wiem jak z cenami w Polsce: samsung tez samsung Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLUFIAR Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Nie interesuje mnie samsung bo nie jest to dla mnie dobra firma poza tym ten drugi nie ma HDMI pomimo że jest napisane że ma pod tym linkiem "amazon" tu jest prawdziwa specyfikacja -> link a cena jest podobna jak LG, interesują mnie te 2 LG a dokładnie różnica miedzy nimi: dlaczego lepszy jest tańszy? coś tu nie gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 na forum masz recenzje obu modeli, poczytaj sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLUFIAR Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 na forum masz recenzje obu modeli, poczytaj sobie ;) W2252V-PF tego modelu nie ma recenzji niestety... a o niego głównie mi chodzi. L227WY jest faktycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...