Raiden Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Mam kodek DivX 5.03 Bundle i WinXP jak odtwarzam film .AVI to słychać tylko dźwięk a nie ma obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zainstaluj DirectShow Pack, do sciągnięcia np. na www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Spewnoscia brakuje ci wlasnie dircta... ja jednak polecam inne wyjscie- zainstaluj nimo codec pack... jest tam wszystko co do odtworzenia filmu potrzeba... dobry jest tez sld codec pack... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 tylko jakbys chcial instalowac NIMO PACK to ver5 ale build 7 (build 8 jest lekko kopnieta :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a ja polecam codec 7.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 brakuje ci pewnie tez i xvida i divxa 3.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A może zamiast mnożyć kodeki w systemie, zaintalować po prostu GSpota i sprawdzić, czego konkretnie brakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Cytat tylko jakbys chcial instalowac NIMO PACK to ver5 ale build 7 (build 8 jest lekko kopnieta :)) spicum dobrzu napisał tu chodzi o nimo codec pack 5.0. lub wyzszy jak jest, :? wiem bo sam miałem ten problem z władcą pierscieni 2, ale teraz looz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 dobry jest tez sld codec pack... Ja go mam i wszystko ładnie smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Moja rada: wywal z z systemu wszystkie kodeki i zainstaluj pakiet kodekow fddshow 20030103 fddshow. pozniej kodek Ac3 Filter 0.68b na to wszystko Divx 3.11 Alpha Nie zawiedziesz sie :D Nie ma filmu, ktory by nie poszedl :D A w razie problemow z instlacja i konfiguracja fddshow polecam ten FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Dzięki za rady wszystko chodzi :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a ja proponuje jak nie dziala wam jakis film najpierw sprawdzic jakich kodekow wam brakuje np. programem avi codec ;) to jest chyba najlepszy sposob zamiast instalowania masy roznych kodekow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 dobry jest tez nimo codek pack mam go i wsio lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 otwórz film w media playerze a sam Ci sciagnie kodeka prosto z sieci, jeśli jest taki dostępny!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...