Jarkuzo Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Cześć :lol2: dzisiaj podczas przeglądania stronki purepc :D :D :D dostałem takie okienko: http://img83.imageshack.us/my.php?image=beztytuulb0.png miałem 1 minute do wyłączenia kompa a screenshota zapisałem sekundę przez zakończeniem czasu :blink: czy wie ktoś dlaczego dostałem tego ,,auto shutdowna''?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Wirus lub skrót z autoshutdownem, proponuje przeszukać kompa w poszukiwaniu syfu jakiegoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Czyżby sasser ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Napewno Sasser :D Windows z SP2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkuzo Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Tak, SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Ale jaja Panowie ja dostałem takie same okienko... teraz skojarzyłem czytając tego posta mimo że na moim pokładzie jest WIN XP Prof + SP3 Kaspersky (aktualizowany na bieżąco) :/ sasser raczej odpada chyba że jakaś jego mutacja tegoroczna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Ale jaja Panowie ja dostałem takie same okienko... teraz skojarzyłem czytając tego posta mimo że na moim pokładzie jest WIN XP Prof + SP3 Kaspersky (aktualizowany na bieżąco) :/ sasser raczej odpada chyba że jakaś jego mutacja tegoroczna :P próbowałeś przywracać system? kiedyś miałem podobny przypadek, cofnąłem do dnia kiedy nie miałem tego problemu i przestało wyskakiwać :) może się uda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...