Tandraks Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Jaka by była najlepsza obudowa za około 200zł dostępna w sklepie sirius.pl? Zamierzałem kupić Antec Gamer Three Hundred Case ale niestety nie jest ona dostępna w tym sklepie. Proszę o szybką odpowiedz bo już tylko tego mi brakuje do kupna kompa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 cooler master centurion 534 albo coś od gigabyte - mają niezłe obudowy, dobre zdjęcia masz na zenfiście więc sobie obejrzyj wnętrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) Gigabyte i dobre budy? Cenowo to wyzsza polka , jakosciowo to cienka tandeta. Swoja droga , pytania jak w pierwszym poscie osobiscie bawia mnie. Jaka najlepsza? Ibox... Bude wybieramy pod posiadane mobo , chlodzenie , ilosc napedow , mozliwosc WC , wyglad , koszyki na dyski , wyciagana tacke itd , a nie jak dresiarstwo "ktora najlepsza". Za Ciebie mamy wybrac? Edytowane 10 Września 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...