Skocz do zawartości
Anon

Błąd Windows...

Rekomendowane odpowiedzi

...bardzo uciążliwy.

Błąd występuje podczas instalacji programów, z instalatoza windozy:

Error 1342

The path Nowy Folder 3 contains an inwalid character.

Pozniej wyskakuje komunikat :

Błąd krytyczny podczas instalacji.

Mam tak juz od dawna i nie wiem co jest tego przyczyną, błąd pojawia sie podczas instalacji jakiegokolwiek programu kozystającego z instalatora windows. Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie crackowany. Wersja korporacyjna :).

Komp to p4 1.5 na i850 + 2 dyski WD800JB i jedn IBM 60GB.

wszystkie potrzebne stery zainstalowane.

Niby wszystko wygląda dobrze reinstalka pomago do momętu aż nie zainstaluje wszystkich uzywanych przezemnie progsów.

Wydawało mi sie ze winny jest WinOnCD 5 ale nie moge go odinstalować ani zainstalować jeszcze raz. nie moge instalowac i odinstalowywać. wogule instalator sie nigdy nie włączy do końca

zamieli zamieli i wyskakuje błąd. Kijowe to jest i juz mnie to męczy nie wiem co jest tego powodem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...bardzo uciążliwy.

Błąd występuje podczas instalacji programów, z instalatoza windozy:

Error 1342

The path Nowy Folder 3 contains an inwalid character.

Pozniej wyskakuje komunikat :

Błąd krytyczny podczas instalacji.

Mam tak juz od dawna i nie wiem co jest tego przyczyną, błąd pojawia sie podczas instalacji jakiegokolwiek programu kozystającego z instalatora windows. Prosze o pomoc.

hmm..wiesz, ja mialem podobnie w winxp, tylko ze mi sie wieszla instalka, tak na pare dobrych minut czasem, prawie kazdego programu i tu na forum raczej nikt mi nie umiał pomoc :( . Po jakims czasie zaczal mi sie sypac caly win i oczywiscie format, pół dnia z głowy ale teraz hula..:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta , tylko najciekawsze jest to ze po reinstalce po jakimś miechu czy dwóch to znowy powraca, podejzewam ze to wina jakiegoś programu ale jak bym miał sprawdzać "ręcznie" jakiego to by mi pół roku zeszło :). No nic zrobiłem poządek w rejestrze, system przeskanowałem wieloma programami diagnostycznymi w tym te z pakietu NSW 2003 i SystemSuite 4 i wiele innych małych i to nic nie dało. Jest jeszcze jeden bajer tego wszystkiego, jak sie zaloguje na inne konto (uprawnienia te same czyt.Admin) to nie ma problemów z instalacją czy wogóle innymi pierdami. Dziwne :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 99% to przyczyna instalowania hot fix - SP1 tak hot fix NIE!

Lepiej jak bys instalna w2k + Sp3 i spokój....

I chyba tak zrobie, wróce do Win 2k, nie gram więc mi to wisi, 2k stabilny jest i mniej zasobów pożera :)

Z tymi hot fix'ami to juz sam nie wiem niby zalecale ale...

A nie mozna jakoś instalatora windows przeinstalować (hehs) , podłożyć mu świeże biblioteki itp. (tylko które?) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi