Mariano7 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Mam do wyboru Acer AL2216Ws i NEC 22WV który z nich będzie lepszy i dlaczego? Różnica w cenie 60zł na korzść Acera, Lcd standardowo do filmów, gier, netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelsox Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Nie wiem ale ja nie kupił bym chyba zadnego z nich za tą cene 22 to chyba bedzie słaba jakośc obrazu no chyba że je widziałes na zywo i Ci sie podobaja jak nie to ja radze kupic coś na styl Lg W2252TQ-Pf sprawdzony i bardzo dobry monitor ma lepsze parametry niż te 2 monitori i gwarancję na bad i sub pixele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojcze Samotni Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Tego Nec'a mam za sobą w sklepie, w którym pracuje. Podłączony jest także obok dla przykładu ViewSonic 22 cale, ustawiłem właśnie kontrast, jasność i temperature kolorów tak samo i ten ViewSonic ma według mojej subiektywnej opinii ładniejszy obraz. Ale do tego Acera nie mam jak porównać niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...