Skocz do zawartości
Boyco

Do skrajnych "Intelowców"

Rekomendowane odpowiedzi

Niezly jestes. Jezeli na tym zdjeciu przy podpisie to Ty to bardzo przepraszam juz sie nie odzywam. To musi byc uleczalne [szept do pozostalych] :)

Kaeres, wydaje mi się, że to raczej nieuleczalne. Za duża ilość żelu wniknęła przez skórę do mózgu. Beznadziejny przypadek... Ale kto wie.. może jakaś operacja? Ale to by duuuużo musiało kosztować. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A co? Znasz to z autopsji?

Ile kosztowalo?

NIestety po tobie widze ze do konca jest to nieuleczalne :lol:

Boyco TY WARIACIE :lol: :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu sie odrazu obrazacie... - To jest bez sensu... Ale dowcip byl dobry :)

Osobiscie uwazam, ze klotnie typu AMD vs Intel sa bez sensu - juz od dawna wiadomo, ze AMD jest lepsze jesli chodzi o przelicznik mozliwosci do ceny. O ile P2 bylo wielkim sukcesem, a Celeron pomogl Intelowi zdominowac rynek, o tyle P4 jest totalna porazka Intela. W porownaniu z Athlonem o tym samym taktowaniu P4 nie ma zadnych szans (wiem, wiem - to jest oczywiste). Jednak z jednym musze sie zgodzic - mianowicie, ze Intel produkuje w tej chwili najszybsze procki na rynku, ale to sie szybko zmieni - mam przynajmnie taka nadzieje.

Pozdrawiam,

CyberDe@th.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co boyco w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iasz :evil: :evil: :evil: mnie i nie dla tego że nazwałeś mnie idiotą ale dla tego że z premedytacją wzczynasz zadyme na forum. Mógł byś kiedyś napisać coś pożytecznego a nie same farmazony i to w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iające innych. :evil: :evil: :evil:

Jak ktos wrzuca zdjecie z głupim pytaniem "co to jest?" to wszyscy macie zabawe.

Napisanie sensownej odpowiedzi na ten temat wymagało przynajmniej trochę wiedzy ale jak ktoś jej nie posiada to uważa pytanie za głupie. Po drugie już ci napisałem że jak ci się coś nie podoba to nie czytaj.

Z wyrazami współczucia Goffer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goffer czy Ty niewymagasz od ludzi zbyt wiele ! Jak ktos powiedzmy niejest zbyt inteligetny i pisze zeby pisac to trzeba go olac i nieczytac tych bzdur !! a nie na niego napadac i bluzgac ze glupi ! Od tego nie zmadrzeje ! Wiec nic nie osiagniesz a tylko sie bedziesz denerwowal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jestem nieuleczalnym optymistą i wierzę że takich da się leczyć ale ostetnio jak widzę tą jego twarzyczkę to mój optynizm się powoli cofa a ręka zaczyna świerzbieć. Chyba zdrowy objaw :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co boyco w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iasz  :evil:  :evil:  :evil:  mnie i nie dla tego że nazwałeś mnie idiotą ale dla tego że z premedytacją wzczynasz zadyme na forum. Mógł byś kiedyś napisać coś pożytecznego a nie same farmazony i to w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iające innych. :evil:  :evil:  :evil: 

Jak ktos wrzuca zdjecie z głupim pytaniem "co to jest?" to wszyscy macie zabawe.

Napisanie sensownej odpowiedzi na ten temat wymagało przynajmniej trochę wiedzy ale jak ktoś jej nie posiada to uważa pytanie za głupie. Po drugie już ci napisałem że jak ci się coś nie podoba to nie czytaj.

Z wyrazami współczucia Goffer.

W którym miejscu nazwalem Ciebie idiotą?

Ach tak? Wziąłeś to do siebie.

Co do nieczytania tego co sie nam nie podoba to z powodzeniem mozna tą zasadę zastosować do Ciebie. A jeżeli chodzi o moje pozostałe wypowiedzi lub wątki to wydaje mi sie że stosunkowo rzadko bywasz by móc stwierdzić na jakie tematy i na jakim poziome na tym forum pisze.

Ale jak juz jestes "niepoprawnym optymistą" (pierwszy taki który sie czymś takim denerwuje :lol: :lol: :lol: ) to uwierz we mnie :lol: , kliknij na mój Login, i tam kliknij "zajdź posty użytkownika" i wtedy ocenisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jestem nieuleczalnym optymistą i wierzę że takich da się leczyć ale ostetnio jak widzę tą jego twarzyczkę to mój optynizm się powoli cofa a ręka zaczyna świerzbieć. Chyba zdrowy objaw  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Ty za to musisz miec taką, którą chętnie pokazujesz - szczególnie na tym forum.

Jak cie gdzies swedzi to idz sie umyc.

I nie zaczynaj wyzywac.

Post mial byc smieszny a dodatkowo pokazal jak Intelowcy w obliczu gdy ich ukochana firma zaczęła tracić rynek, zrobili się wrażliwi na tego typu teksty :lol: .

Czy widzieliscie na tym forum podobną reakcje ze strony AMDów?

Ja nie! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boyco wytłumacz mi, jeżeli przewidziałeś skutki tego postu to po co go zamieściłeś aaaaaaaaaaa tak miało być śmieszne gratuluje w takim razie inteligencji i poczucia humoru. Proponuję ci przeprowadzić w takim razie bardzo śmieszny test podejdź do jakiegoś kolesia na ulicy ( takiego 2x2 ) i powiedz mu żeby nie brał tego do siebie ale że jest idiotą bo coś tam. Ciekawe czy się ucieszy pewnie tak bo to było śmieszne. Jeśli nie to więcej nie zamieszczaj tego typu tematów na forum bo jak ktoś stąd cię kiedyś przypadkiem spodka to też może się nie ucieszyć a na kozaka to nie wyglądasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niee wiem po co ty wogole puszczasz taki topic. Wydawalo mi sie ze to forum o sprzęcie a nie o jakichs gownach. jak masz cos do powiedzenia w temacie to to powiedz ale takie sobie daruj. Jest wiecej innych ciekawych i na temat postow. Lisek błagam zablokuj ten topic albo go wywal bo jest zalosny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niee wiem po co ty wogole puszczasz taki topic. Wydawalo mi sie ze to forum o sprzęcie a nie o jakichs gownach. jak masz cos do powiedzenia w temacie to to powiedz ale takie sobie daruj. Jest wiecej innych ciekawych i na temat postow. Lisek błagam zablokuj ten topic albo go wywal bo jest zalosny...

Lisek nie jest moderatorem, ale co prawda ma nad nimi władze 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh w Lisku cala nasza nadzieja :D

A tak wlascwie to co przedstawia twoj emblemat, bo mi kojarzy sie z moja ulubiona gierą (MGS2) jak zawsze gram to mi sie przypomina twoja xywa, hehe , sam nei wie mczemu..:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh w Lisku cala nasza nadzieja :D

A tak wlascwie to co przedstawia twoj emblemat, bo mi kojarzy sie z moja ulubiona gierą (MGS2) jak zawsze gram to mi sie przypomina twoja xywa, hehe , sam nei wie mczemu..:D

Niewiem czy mówisz do mnie ale raczej tak no bo nie do Imperatora bo jego emblemat nie pasuje do MGS2 :twisted: , a mój Emblemat to z Grand Theft Auto 3 :) i takie małe logo AMD prezentujące wiadomo co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...