bartas37 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Mam zamiar sobie kupić komputer i mam takie pytanie: Kiedy najlepiej kupować, to znaczy w jakim miesiącu jest mniej więcej najtaniej, w przeciągu pół roku. Może ktoś obeznany pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Luty i lipiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) moje typy sierpień-październik, albo w listopadzie zimowa wyprzedaż z okresu letniego czekamy na kolejne propozycje Edytowane 11 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Luty lipiec. najgorzej to grudzien i styczen imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Oczywiście najtaniej jest w miesiące wakacyjne... końcówka czerwca aż do końcówki sierpnia... potem ceny zwiększają się osiągając szczyt w grudniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Cały czas. Nie opłaca się czekać bo i tak niezaleznie od miesiąca wiekszosc sprzetu po x miesiącach bedzie tansza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...