Skocz do zawartości
getrych123

Zasilacz Od Coolermaster...

Rekomendowane odpowiedzi

Primo: nie ten dział, proszę moda o przeniesienie :)

Secundo: mam ten zasilator. Popatrz do siga co zasila (malo nie jest, sprzet rowniez krece...). Zasilacz nawet się dobrze nie spocił jeszcze :] Zapas mocy ma potezny, jest cichy i chlodny. IMO - godny polecenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bedzie problemu z zasilaniem radkow 4870 w cf? tj chodzi o wtyczki 6 +2 pin czy jakos tak?będą dzialac?

Nie bedzie - mozesz wpiac albo 2 x 6 pin albo 2 razy 8 pin, albo 6 + 8 pin - pociagnie spokojnie, tylko wez pod uwage, ze wtedy jego obciazenie bedzie wieksze - co za tym idziej bedzie cieplej?glosniej, ale i tak problemu miec nie bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na poprzedniej wersji REAL POWER - nie modularnej 500W odpaliłem kręconego na 2,8GHz Athlona X2 3800+ Venice z 4GB ramu i 2 x 8800GTX (SLI)

wszystko śmigało stabilnie - smarki, PI, prime ...

zasilacz co prawda zrobił się nieznośnie głośny ale katowałem go tak po 10h dziennie przez tydzień i żadnych problemów nie było więc z 700W i 4870 będzie kompletny "lajacik"

Edytowane przez letrev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no............. ceną sie różnią i to sporo, moze ktorys to nowa seria albo cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena sie roznia - tylko (niestety...). Ktos tu chyba lekko przesadzil z wycena zasilki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wogóle to ile on ma złącz od wentylatorów? chcę wiedzieć ile wentylatorów da sie do niego podłączyć

mam jeszcze jedno pytanie : lepszy będzie corsair 620 w http://www.kirk.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9800275

czy coolermaster real 620w http://www.kirk.pl/pricelist/item.aspx?PID=C7630174

Oba zasilacze są modularne i mal\ją moc 620w. różnica w cenie 100 zł. ktory zasilacz bedzie lepszy? planuje zakupić gtxa 280

Edytowane przez getrych123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z palcem w uchu :]

starczy do 2 x 280GTX ...

PS. Co do ceny na stronie zenfista to mu się chyba coś pomieniało bo nawet kod produktu ma jakiś zupełnie inny ...

Niestety zenfist nie pierwszy raz ma ceny z kosmosu :angry:

Corsair 620 również bardzo dobry zasilacz.

Edytowane przez jimmy1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi