Skocz do zawartości
maSTHa212

Homm:kingdoms

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zdaje się, że nie ma jeszcze tematu o tej grze. Kingdoms to zapowiadana gra, która obsługiwać będzie można z każdej przeglądarki internetowej. Szczegóły dostępne na stronie Ubisoftu http://hommkingdoms.uk.ubi.com/ . Gra zapowiadana była na wiosne 08. No właśnie - zapowiadana. Bo na razie cisza. Czy ktoś się w ogóle orientuje co się dalej wyprawia z tym tytułem? Czy upadł czy go przesuneli czy co? Jedyne co udaje mi sie namierzyc to newsy o zapowiadziach z zeszlego roku.

pozdro

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz, FAQ na w/w stronie twierdzi tylko, ze "beta will be released soon"... :|

Soon to już chyba mineło jakis czas temu ;) Szczegolnie, ze zapowiedzi mowily o wiosnie. A tutaj nic. Tribes Of The East powoli zblizaja sie do konca i miloby bylo zeby taki Kingdoms ujrzal swiatlo dzienne, bo gierka wydaje mi sie stworzona dla netbooków (na upartego pewnie da rade grać via komorka@bluetooth).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Coming Soon trwa i trwa :D Pomysł ok, ale dali by już wreszcie cosik.

Coming soon trwa i trwa i....trwał. Właśnie na skrzynkę przyszła wiadomość, że Kingdoms jest dostępne "in your country" ;) Zobaczymy czy przeglądarkowe Herosy dadzą rade.

edit.

Potwierdzam, gra działa. Na razie przeleciałem tylko przez króciutki tutorial, ale już mam jedno ale: bitwy ograniczają się do kliknięcia i poczekania, nic nie widać, nic nie kontrolujemy - tylko czekamy na wynik potyczki. Szkoda troche, bo to jedna z fajniejszych rzeczy w normalnych Herosach. Reszte obadam już po pracy ;)

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi