Spedy Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ZAJEBISTY FILM :D :D :!: :!: :!: musicie go ogladnąć po prostu wymiata . Rozwalił mnie na maxa :!: :!: sceny walk wymiatają :!: :!: , połączenie sztuki walki z elementami broni palnej ------rewelacja :!: :!: :!: I konkretna fabuła :!: bedzie konkurent dla matrixa 2 POLECAM :!: :!: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ZAJEBISTY FILM :D :D :!: :!: :!: musicie go ogladnąć po prostu wymiata . Rozwalił mnie na maxa :!: :!: sceny walk wymiatają :!: :!: , połączenie sztuki walki z elementami broni palnej ------rewelacja :!: :!: :!: I konkretna fabuła :!: bedzie konkurent dla matrixa 2 POLECAM :!: :!: :twisted: :twisted: sztuki walki z elementami broni palnej ???? Znaczy sie bija sie np karabinami po lbie ? :))) albo armatami sobie rojezdzaja palce u stop ? :) Rzucaja do siebie hyhy pistoletami hyhyhy btw :) ogladanie filmow w jakosci VCD to juz desperactwo :)))) (nie lepiej na chocby screenera poczekac?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 he z tym karabinem to masz racje :D :D ale co do jakosci to nie trafiles bo mam ripa DVD :!: :!: :!: :twisted: i jestem z tego dumny. Filmy wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Podaj dokldna nazwe pliku. Moze byc na priva zeby nie robic z forum wareza. O czym jest ten film (zreszta mniejsza o to) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Film dostałem wczoraj od znajomego i nie wiem skad wytrzasnoł w tej jakosci. Wczesniej mialem z kazzy 2 pliki ale nie ogladalem , jakos czasu nie mialem :lol: :lol: byl w dobrej jakosci 2 pliki o nazwie EQUILIBRIUM part 1 (485,531 mb) i part 2 (622,634 mb) a tu opis z film.wp.pl W niedalekiej przyszłości żyje społeczeństwo którego główną egzystencjalną zasadą jest brak uczuć. Ludzie codziennie muszą zażywać lek& którego branie jest nakazane przez rząd. Lek ten o nazwie Librium upośledza ludzki organizm sprawiając iż nie ma w nim uczuć. Wszelkie jednostki które buntują się przeciwko pobieraniu Librium zostają natychmiast zlikwidowane. John Preston to jedna z osób która zajmuje się likwidowaniem buntowników jednak gdy ten bezwzględny osobnik zetknie się pewnego dnia z pewną kobieta cały jego światopogląd legnie w gruzach a on sam wystąpi przeciw rządowi i będzie wykorzystywał swoje olbrzymie umiejętności by walczyć o ludzkość. Tes sceny walki az dreszcze przechodzą i wypasiona muza !!! :!: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 sciagam trailer... jak sciagne to sie wypowiem :) sciagalem z film.wp.pl Jesli dobrze zrozumialem z trailera, to gosc niszczyl wszystko co moglo wywolywac uczucia, i zabijal ludzi ktorzy cos czuli ? A nagle sam cos poczul i jego scigaja a on walczy w imie ludzkosci ? No to chyba cos tu jest podobnego do Raportu Mniejszosci... nawet bardzo podobnego Aczkolwiek klimat to to ma, i chetnie poogladam. Walk malo w trailerze widac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 SuChy skad sciagasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 "] ZAJEBISTY FILM :D :D :!: :!: :!: musicie go ogladnąć po prostu wymiata . Rozwalił mnie na maxa :!: :!: sceny walk wymiatają :!: :!: , połączenie sztuki walki z elementami broni palnej ------rewelacja :!: :!: :!: I konkretna fabuła :!: bedzie konkurent dla matrixa 2 POLECAM :!: :!: :twisted: :twisted: sztuki walki z elementami broni palnej ???? Znaczy sie bija sie np karabinami po lbie ? :))) albo armatami sobie rojezdzaja palce u stop ? :) Rzucaja do siebie hyhy pistoletami hyhyhy btw :) ogladanie filmow w jakosci VCD to juz desperactwo :)))) (nie lepiej na chocby screenera poczekac?) heheh ale sie usmialem :) bron byla zaladowana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 byl w dobrej jakosci 2 pliki o nazwie EQUILIBRIUM part 1 (485,531 mb) i part 2 (622,634 mb)To jest w avi i mpg, czy w DAT??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja tam podobienstwa miedzy raportem mniejszosci a EQUILIBRIUM nie widzialem :lol: :lol: a co do formatu to mialem chyba w .dat ale jakosc dobra . he ide ogladac drugi raz :!: :!: bo film wymiata :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 panowie film mam ale napisow brak, podajcie jakieś namiary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Poslalem ci na maila :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Spedy naprawde WIELKIE dzięki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...