jimmy1 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Mam zamiar kupić rolki dla trzynastoletniej córki.Kompletnie sie na tym nie znam a nie chcę kupić jakiegoś kompletnego badziewia.Chciałbym sie zmieścić w kwocie do 300zł jeżeli się uda.Potrzebuje tez jakiegoś zaufanego sklepu gdzie taki zakup mógłbym szybko i sprawnie przeprowadzić.Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Pewnie do jazdy rekreacyjnej. Najlepiej jak znajdziesz rolki nie całe z plastikowej skorupy, a częściowo z materiału. Są bardzo wygodne. Swego czasu firma K2 robiła najlepsze rolki tego typu, teraz każda niemal firma posiada w swojej ofercie takie rolki. Szukaj w znanych firmach: K2, Roces, Bauer, RollerBlade. Allegro rulez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolinkaxd Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Swojego czasu jak jeździłam to miałam rolki firmy Bauer naprawdę solidne i wygodne rolki. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...