forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Hej Być może stanę się posiadaczem takiego samochodu. hb 3 drzwi 1,5 benzyna kolor srebrny. Czekam na standardowy zestaw opinii o awaryjności, kosztach i jak to działa w praktyce ;) Samochód podobno w bardzo dobrym stanie - sprowadził go brat mojego kolegi dla swojej żony jednak u nich nie zostaje. samochód kosztuje 6500 już zarejestrowany i do 1000zł będzie kosztowało malowanie 2 elementów blacharki. Rocznik przebieg - wszystkiego się dowiem na jeździe próbnej. Zanim zaczniemy o sztuce - chętnie usłyszę coś o modelu ;) Samochód nie do kochania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 mazda jak mazda, praktycznie nieawaryjne :) jeżeli ci się podoba buda , to za te kasę myślę, ze będzie OK. części oryginalne są dosyć drogie, ale jest duża gama zamienników w niskich cenach żeby nie było że się nie znam, to mam już drugą Mazdę 323f więcej możesz się dowiedzieć np. tutaj >http://forum.mazdaspeed.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 byle nie byla przerdzewiala.. bo kolega sie nacial juz na taka to 2 kielichy z tylu pekly.. po prostu byly przerdzewiale na wylot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...