Petrov Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ostatnio kupilem xp 1.7, myslalem ze go niezle podkrece i tu sie przejechalem. Za bardzo niewiem co to za seria ale max to 12,5*142 =1775 Liczylem na 2 ghz bez bawienia sie w te %, tzn zmiane napiecia temp na procu w stresie przy 1775 44*C Moze to wina zasilacza-235W Przy 13*142 winda sie wiesza przy starcie Procek ma kolor zielony Cpu-Z wyswietla: Cpu Name AMD Athlon XP (Thoroughbred) Specification AMD Athlon XP 1700+ Family / Model / Stepping 6 8 0 Extended Family / Model 7 8 Package Socket A Core Stepping A0 Technology 0.13µ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 stary masz xp z steppingiem a0 nie da sie go tak dobrze podkrecic jak b0 najlepiej jakbys mial numerek z proca tego co masz po prostu slabo sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no tak koles trza bylo sobie wczesnie j poczytac i kupic B0 a nie A0,ja jakos(jak widac na dole) tak lwasnie zrobilem i po niezbyt duzej zabawie mam 2600xp,eh i temp max 46 C(ale po strasznym katowaniu),wiec jak sie nie czyta to sie wkurza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie jest i tak tak zle ...moze to faktyczni zasiłka ale ma odblokowany mnoznik 13 wow tez bym chciał ale w sumie na płycie mam do 12.5.. a co do stopingu AO to te nowe lepiej sie kreca od BO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie jest i tak tak zle ...moze to faktyczni zasiłka ale ma odblokowany mnoznik 13 wow tez bym chciał ale w sumie na płycie mam do 12.5.. a co do stopingu AO to te nowe lepiej sie kreca od BO Chodzi ci o nową serie DLT3C? Bo mam takiego proca, a Cpu-z pokazuje że to B0. A więc z tego co podaje ten program to te nowe to też B0, tylko że mają zmiejszone napięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Mozliwe ze pamieci mu nie wyrabiaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie jest i tak tak zle ...moze to faktyczni zasiłka ale ma odblokowany mnoznik 13 wow tez bym chciał ale w sumie na płycie mam do 12.5.. a co do stopingu AO to te nowe lepiej sie kreca od BO Szpak, chyba cos pokreciles ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie jest i tak tak zle ...moze to faktyczni zasiłka ale ma odblokowany mnoznik 13 wow tez bym chciał ale w sumie na płycie mam do 12.5.. a co do stopingu AO to te nowe lepiej sie kreca od BO Chodzi ci o nową serie DLT3C? Bo mam takiego proca, a Cpu-z pokazuje że to B0. A więc z tego co podaje ten program to te nowe to też B0, tylko że mają zmiejszone napięcie. luuuuuuudzie, skad wy jestescie urwani ? 8O Tu prosze lookac : http://www.anon.republika.pl/athlonxp.htm (thx Jacek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie jest i tak tak zle ...moze to faktyczni zasiłka ale ma odblokowany mnoznik 13 wow tez bym chciał ale w sumie na płycie mam do 12.5.. a co do stopingu AO to te nowe lepiej sie kreca od BO Szpak, chyba cos pokreciles ? 8O[/quot no walnołem sie sorx ...za wprowadzenie w bład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...