celt Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Kumpel przeinstalował sobie XP. Najwyraźniej źle kliknął i twierdzi, że teraz na d: ma stare pliki systemowe a na c: nowy system. No i oczywiście nie ma danych, które miał na tej partycji (chyba d: poprzednio). Nie rozeznałem się jeszcze w sytuacji dokładnie - dopiero jadę do niego po pracy. Da się z tego jakoś wybrnąć? p.s. Ściągnąłem hiren boot cd (http://www.hiren.info/pages/bootcd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 da się poradzi sobie zwykły get data back ;) nie odpalać systemu przepiąć na inny xp z wyłączonym odzyskiwaniem i resztą usług rąbiących po dysku w tle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Podłącze się do tematu. Znikła mi partycja i gdy odzyskuje dane PC file inspector to wszystkie zdjęcia gdy próbuje je otworzyć Podgląd niedostępny. Wie ktoś jak naprawić te rzeczy? Gdy użyłem Easy recovey Pro to dostałem 2GB małych 4Kb plików archiwów ( coś jak torreny po ściagnięciu) ale otwierają się z błędem. Zdjęcia próbowałem odzyskać na innych dyskach i to samo Podgląd niedostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...