PeterMac Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Który polecacie bardziej z tych dwóch modeli ? Samsung F1 1TB HD103UJ Seagate Barracuda 11 1TB ST31000333AS Ten Seagate no najnowszy model z 3 talerzami po 333GB, po jednym tescie jaki udało mi sie znalesc tego dysku gdzies na japonskich serwisach dysk wydaje sie troszke szybszy w odczycie od Samsunga w HD Tune natomiast przeraża mnie wynik czasu dostepu :mur: czy te modele z talerzami 333GB u Seagate mają taki kiepski czas dostepu ? http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=...p;p=1&img=1 Czy ktoś posiada juz ten dysk, albo model 640GB i moze potwierdzic takie wysokie czasy dostępu na poziomie 16-17ms ? Edytowane 13 Września 2008 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) dobra widzę ze nikt nie doradził :/ zamówiłem jednak najnowszego Seagate'a który w testach odczyt/zapis prześciga Samsunga F1, ale chyba ma troszkę większy czas dostępu o jakies 1-1.5ms no trudno coś za coś. jakoś nie moge sie przekonać do Samsungow :) pewnie dlatego ze zawsze miałem Seagate i nigdy sie nie zawiodlem. Edytowane 15 Września 2008 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...