Działo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Fajna buda? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1818 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 cudowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Brzydka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ...a mi sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 modecom = luxusowa wersja codegena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Fajna buda? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1818 Heh... nie rozumiem takich pytań :? Jeśli chcesz sobie kupić budę i ta akurat Ci się podoba to nie wiem na co jeszcze czekasz, przecież najważniejsze jest Twoje odczucie, a nie nas forumowiczów, bo to przecież Ty będziesz ją uzytkował i codziennie na nią patrzył. Załóżmy ze wiekszosc powie np. "nie podoba mi się", to nie kupisz jej tylko dlatego ze tak stwierdzila wiekszosc?? Trochę to dziwne, w takich sprawach, gdzie liczą sie subiektywne opinie kierowac sie glosem wiekszosci :? Co innego oczywiście w sprawach takich jak kupno najlepszego mobo, najlepszej karty ( ;) w tej sprawie chyba nigdy nie będzie kompromisu :P ) i innych podobnych rzeczy, o których mozna rozmawiac wysuwajac konkretne argumenty a nie -"podoba mi sie" lub "nie podoba mi się" :P A buda nawet niezla... ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 mi się podoba, zresztą nie tylko ta buda modecoma mi sie podoba jest jeszcze pare fajnych modeli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a ja w niej nie widze nic nadzwyczajnego ..buda jak buda ... ja mam jakas stara powiecmy niewyjsciowa i nie nazekam bo kto ja bedzie widział oprucz mnie ? nikt to po co przepłacac .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Nothing special. Juz lepiej jakiegos Condongena zapodac z porzadnym zasilaczem i go zmodoawac za roznice w cenie :) Co nieco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Te zasilacze Feel'a to podobno straszne dziadostwo. SPIDERMAN - gdzie ty dostaniesz Kondongena :P z pożądnym zasilaczem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Te zasilacze Feel'a to podobno straszne dziadostwo. SPIDERMAN - gdzie ty dostaniesz Kondongena :P z pożądnym zasilaczem??Jak to gdzie w sklepie Idziesz i przy kupnie prosisz, zeby CI wymienil zasilacz na ten z TRACERA np. :) Za doplata 20zl i masz. Zaden problem, przynajmniej w tym sklepie co ja sie zaopatruje :) Kumpel ta ze mna kupowal bude :) Condongena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 mnie tam sie nie podoba ale jak juz wczesniej powiedzial Twin to ty bedziesz na nia codziennie patrzyl i uzytkowal wiec nie sugeruj sie tym co inni mowia jak ci sie podoba to bierz :) :) pozdrowionka :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Nic specjalnego, niczym sie nie wyroznia, prosty ksztalt - pustka ten mebel (buda) tez ma cieszyc oko - w koncu zajmuje zazwyczaj centralne miejsce w pokoju ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5496 a mi sie ta podoba bez moda i sie swieci z przodu lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Też FAJNA!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A tak wogóle to jaką firmę polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Te zasilacze Feel'a to podobno straszne dziadostwo... Wcale nie :wink: A buda fajna, jak ci sie podoba i masz kase to kupuj. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 zajebiste pytanie "fajna buda ?? " :D jak ci sie podoba to kupuj a jak ktos ci powie ze jest brzydka to co niekupisz ?? eehhhhhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Buda, średnia :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Buda, średnia :).no Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 modecom = luxusowa wersja codegena :)czyli ciach! w ladnym opakowaniu :x http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5496 a mi sie ta podoba bez moda i sie swieci z przodu lol:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Jakbyś przemalował na czarno i wsadził szybe z katodą żółtą to byłyby wypas, a tak to zwykły seryjniak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 buda moze byc sam mam FINE-II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Budki tej firmy są oki. Ja mam Black Angel i jest piękna :D Troszkę droższa ale trudno. Estetyka zawsze była dla mnie ważna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A ja polecam FEEL V. Jest dłuższa od wszystkich i ma dobry zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Fine i Fine-II jest za krotka na trzy urzadzenia 5.25" i plyte FullATX - a to jest raczej duza wada. Poza tym zasilacz w tych najtanszych Modecomach jest sredni (chociaz oczywiscie lepszy niz w Codegenach). Jesli chcesz zaplacic wiecej za obudowe to wybierz sobie drozsza. OT: znam firmy gdzie jest 'troszke' taniej, ale to nie moja sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Czy ty uważasz zasilacz FEELA za dobry?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A w sumie to jakie zasiłki są najlepsze powiedzmy wcenie poniżej 150zł? np. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2526 ??? A czy w tej budzie bedzie jakiś dobry zasilacz czy jakaś kaszanka? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3795 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A tak wogóle to jaką firmę polecacie? obudowy Chieftec lub ANTEC (ktore o ile pamietam i tak jako pierwszy produkowal CHENMING) - masz super bude i od razu super zasilacz 8) jak nie masz tyle kasiorki to kup bude jaka sie Tobie podoba wizualnie (ale zeby byla tez funkcjonalna) i zmien zasilacz na jakis normalny - to jest najrozsadniejszy kompromis :!: a jak na prawde niemasz gdzie poogladac i porownac ze soba budek to zerknij TU jak wybierzesz producenta to przy kazdym modelu jest odnosnik See It! i mozesz poogladac wnetrza obudow zeby sie po zakupach nie rozczarowac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Fine i Fine-II jest za krotka na trzy urzadzenia 5.25" i plyte FullATXMam tą obudowę 3 urządzenia 5,25 i płyte FullATX i z włożeniem tego nie było żadnych problemów, więc nie wiem o czym ty mówisz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...