Skocz do zawartości
Działo

Fajna buda?

Rekomendowane odpowiedzi

Heh... nie rozumiem takich pytań :?

Jeśli chcesz sobie kupić budę i ta akurat Ci się podoba to nie wiem na co jeszcze czekasz, przecież najważniejsze jest Twoje odczucie, a nie nas forumowiczów, bo to przecież Ty będziesz ją uzytkował i codziennie na nią patrzył. Załóżmy ze wiekszosc powie np. "nie podoba mi się", to nie kupisz jej tylko dlatego ze tak stwierdzila wiekszosc?? Trochę to dziwne, w takich sprawach, gdzie liczą sie subiektywne opinie kierowac sie glosem wiekszosci :?

Co innego oczywiście w sprawach takich jak kupno najlepszego mobo, najlepszej karty ( ;) w tej sprawie chyba nigdy nie będzie kompromisu :P ) i innych podobnych rzeczy, o których mozna rozmawiac wysuwajac konkretne argumenty a nie -"podoba mi sie" lub "nie podoba mi się" :P

A buda nawet niezla... ;)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te zasilacze Feel'a to podobno straszne dziadostwo. SPIDERMAN - gdzie ty dostaniesz Kondongena :P z pożądnym zasilaczem??

Jak to gdzie w sklepie

Idziesz i przy kupnie prosisz, zeby CI wymienil zasilacz na ten z TRACERA np. :)

Za doplata 20zl

i masz.

Zaden problem, przynajmniej w tym sklepie co ja sie zaopatruje :)

Kumpel ta ze mna kupowal bude :) Condongena :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fine i Fine-II jest za krotka na trzy urzadzenia 5.25" i plyte FullATX - a to jest raczej duza wada. Poza tym zasilacz w tych najtanszych Modecomach jest sredni (chociaz oczywiscie lepszy niz w Codegenach).

Jesli chcesz zaplacic wiecej za obudowe to wybierz sobie drozsza.

OT: znam firmy gdzie jest 'troszke' taniej, ale to nie moja sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak wogóle to jaką firmę polecacie?

obudowy Chieftec lub ANTEC (ktore o ile pamietam i tak jako pierwszy produkowal CHENMING) - masz super bude i od razu super zasilacz 8)

jak nie masz tyle kasiorki to kup bude jaka sie Tobie podoba wizualnie (ale zeby byla tez funkcjonalna) i zmien zasilacz na jakis normalny - to jest najrozsadniejszy kompromis :!:

a jak na prawde niemasz gdzie poogladac i porownac ze soba budek to zerknij TU jak wybierzesz producenta to przy kazdym modelu jest odnosnik See It! i mozesz poogladac wnetrza obudow zeby sie po zakupach nie rozczarowac :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fine i Fine-II jest za krotka na trzy urzadzenia 5.25" i plyte FullATX

Mam tą obudowę 3 urządzenia 5,25 i płyte FullATX i z włożeniem tego nie było żadnych problemów, więc nie wiem o czym ty mówisz 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...