Skocz do zawartości
raki

Kiedy SL-75FRN2??

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, ale jakie to ma znaczenie czy plyta jest zolta ( Soltek ) czy zgnilo zielona (Epox) ??? Teraz forum czyta ktos kto jest malo doswiadczony i jak myslisz co zdecyduje ? "Nie kupie solteka, bo pisali, ze jest ponoc do [gluteus maximus] ( bo zolty )" - Troche zdrowego rozsadku !

Tak naprawde plyty tej klasy roznia sie od siebie niewiele i tylko dokladne testy pozwalaja wybrac pomiedzy np. wydajnoscia/cena.

Zupelnie juz za to nie rozumiem dlaczego niektore urastaja do miana "Plyt najlepszych na swiecie". Ktos kto chce kupic plyte pewnie chcialby wysluchac roznic i cech technicznych plyty ( najlepiej porownan ) a nie informacji o cechach ZUPELNIE nie majacych znaczenia :/

Nie wykonales zadnych testow porownawczych z innymi plytami wiec jaki jest punkt Twojego odniesienia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdzie ja napisałem: "Reasumując jedna wielka kupa, tymbardziej że ma żółty kolor - będą lecieć muszki owocówki?" bo nie widze ?

Przecież nie był to ani żaden test tej płyty z mojej strony, nie pisałem nic o wydajności tylko o tym co zobaczyłem przez pierwsze kilka h używania. Nie zauważyłeś tego ? Ty też mógłbyś napisać o zgniłozielonym epoxie. Każdy ma swój punkt widzenia.

A jeśli ktoś jest mało doświadczony to przecież ma więcej postów niż tylko ten mój o całej NF2 ferajnie, więc nie posądzaj mnie tu możliwy spadek notowań tych płyt ?

pozatym skąd wiesz że to co opisałem to cechy zupełnie n ie mających znaczenia ? a może ktoś ma bude z plexy i wolałby sraczkowata płyte a nie żółta ? punkt widzenia zalezy od siedzenia... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...