ishrn Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Witam fsb chodzi mi na 200 synchronicznie z pamiecia, ale przez tak duzy wspolczynnik ciezko mi jest sprawdzic na ile moge podkrecic procka na razie chodzi na 8.5 i chyba na 9 jeszcze sie udawalo ale na wyzszych mnoznikach komp nie wstaje ktos bawil sie podkrecaniem wokol granicy 200MHz? moze trzeba jeszcze podwyzszyc, albo zmniejszyc o tych pare MHz, zeby uzyskac odpowiednia czest. wewn. procka pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Działa Patrz podpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Daj mi pożądna zasiłkę to spróbuję :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...