Skocz do zawartości
flashh

Do 2500 Tyś Z Windowsem - Dysk Min 160gb - Koniecznie Błyszcząca Obudowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuję laptopa :

1. Obudowa z zewnątrz musi być błyszcząca ciemna (a la lakier fortepianowy)

2. Matryca jeśli się zmieści w cenie 17 jesli nie to 15 cali błyszcząca typu glare

3. Raczej coś na Intelu dwurdzeniowym i musi być system XP/Vista

4. Dysk minimum 160 GB

5. In plus byłby czytnik kart (ew kamerka) ale to juz nieobowiązkowo

6. Nie bedzie to zbytnio mobilny zestaw więc czas na bateriach gra mniejszą rolę.

Szukałem czegos od HP ale nie wykluczam innym firm poza "acerowatymi" - koniecznie musi mieć obudowowę ciemną i błyszczącą

bardzo proszę o jakieś sugestie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątek który wskazałeś ma niewiele wspólnego z potrzebami jakie ja zawarłem w swojej prośbie łącznie z najważniejszą - wygląd - nawet powiedziałbym bardzo te potrzeby są różne (system np) - ale dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można wziąć Della, o którym tam pisałem, ze słabszą grafą, skoro nie będziesz grać :lol2: Aha, rzeczywiście - obudowa - ale taka mała uwaga - lakier na lapku = ślady paluchów, a to wygląda dużo gorzej, niż ew. matowa. Fortepianową na pewno ma Toshiba P300, ale kosztuje koło 3k. W limicie zmieści się model A300 z 15,4".

Edytowane przez _OskaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi