KamilSWAT Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Witam! Chcę kupić laptopa do pracy (pakiety biurowe, prezentacje, przeglądanie internetu, filmy, muzyka). Co najważniejsze, laptop musi mieć Wi-Fi, Bluetooth, złącze VGA (aby móc podłączyć np projektor). Miło byłoby, gdyby z laptopem był jakiś pilocik, chociaż tego nie wymagam. Czas pracy na baterii - około 4 godzin (lub oczywiście więcej). Zastanawiam się nad Apple MacBook'iem Air, gdyż jest to bardzo lekki a zarazem bardzo funkcjonalny laptop i ma wszystko to czego potrzebuję, jednak nigdy nie używałem systemu z rodziny Apple'a, a więc, czy ten system nadaje się do pakietów biurowych? Można tam zainstalować Microsoft Office 2007? Na laptopa mogę wydać około 4000zł, gdy laptop mi się spodoba, mogę nawet dołożyć więcej kasy. I jeszcze jedna ważna sprawa - najlepiej, aby laptop nie ważył więcej niż 2-2,5kg - to ma być mobilny laptop! Nie chcę nosić 17" kloca ważącego 3,5kg. Pozdrawiam Edytowane 13 Września 2008 przez KamilSWAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 moze cos takiego? http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Samsu...10.10745.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...