TheDed Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Witam, krecac procki na 775 wyprobowalem 3 polecane plyty p35 czyli msi, foxa i abita. Najlepsza okazala sie msi wiec do niej wrocilem. Jestem calkiem zadowolony, ale zastanawiam sie czy nie zmienic na p45. W tej chwili Asus P5q wyglada ciekawie. Czy warto zmieniac? Jesli tak to na jaka wersje tej plyty. A moze cos innego... Prosze o rady i przemyslenia a tym czasem zabieram sie za topic o asisie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 TheDed mam p5q pro od paru dni przesiadłem się z 939 na Gigabyte muszę powiedzieć że ma dużo więcej opcji do oc w biosie jak na razie stabilna :) porządne wykonanie. Za krótko go mam żeby coś więcej powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDed Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 No wiesz, ale 939 tym bardziej od gigabytea to troche inna historia... Moja obecna MSI jest na prawde zajefajna dlatego pytanie do tych, którzy takowa przesiadke zrobili... Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...