Van GORRE Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Witka Problem wygląda następująco. Posiadam laptopa Lenovo z Francji z francuską partycją Recovery (Windows XP PRO). Wiadomo ,że "spolszczyć" legalnie tego nie można (nie mam licencji MUI). Płyt recovery w polskim Lenovo nie można kupić (Wrrr też mi polityka!). Jednak jakiś czas temu słyszałem gdzieś ,że można postawić w ich serwisie (odpłatnie) nową partycję recovery z wybranym systemem (zastanawiam się nad zmianą na VISTĘ o ile będzie to możliwe, jeżeli nie to poproszę o XP PRO PL). Lipka jest taka ,że nie mogę się dodzwonić do działu technicznego ani nawet informacyjnego, stale zajęte (a dzwoniłem przez cały tydzień minimum 2 razy dziennie, żenada!). Mógłby mi ktoś udzielić informacji jak to wygląda i czy to co "usłyszałem" jest prawdą? Jak malują się koszty postawienia takiej partycji i czy można sobie wybrać system? ewentualnie może ktoś ma jakiś inny numer do Lenovo gdzie możnaby się jakoś normalnie dodzwonić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...