Skocz do zawartości
jonathan

Najlepsze stery do radeona 9100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem również bardzo tego ciekaw. Sam osobiście posiadam R 9100 szafirka 250/230. Że tak się zapytam jak wejść do biosu karty i jak go zmienić(wgrać nowy - zmienić w biosie taktowanie) ??? Nigdy tego nie robiłem i jestem COMPLET LAMA. Karta trochę kosztuje więc nic nie chciałbym sp...yć. Sorki za takie podczepienie sie ale mam nadzieję że choć autor mnie nie zjedzie.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam szafirka 9100 heh z malym problem... nie mam do niego oryginalnych sterow... wiec korzystam z najnowszych z inetu... 3d marki smigaja a gry... porazka... w toca textury sobie znikaja a np w Cs'ie wyciagam 20fps na ustawieniach minimalnych... porazka...

jakie macie stery...??

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam szafirka 9100 heh z malym problem... nie mam do niego oryginalnych sterow... wiec korzystam z najnowszych z inetu... 3d marki smigaja a gry... porazka... w toca textury sobie znikaja a np w Cs'ie wyciagam 20fps na ustawieniach minimalnych... porazka...

jakie macie stery...??

Pozdrawiam

Sterowniki dodawane do karty są do [gluteus maximus]. Najlepiej zainstaluj wersję 3.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za info, do wczoraj dzialam na 3.1 i wszystko smiga, choc moglbym sie tylko przyczepic do cs'a. (60fps, miejscami spada do 15fps:() Ogolnie karte wkrecilem z 250/230 na 265/270 i nic sie nie wiesza... w benchmarq 2001 na celq 950 i 256mb pc 133 6400pkt. Uwazam ze to duzo. :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi