jonathan Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 No wlasnie jakie. Na jakich mieliscie najwieksza wydajnosc. Jaka dokladnie karta. Czy mieliscie jakies problemy z grami (IGI2, Splinter Cell, Toca3 itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Witam Jestem również bardzo tego ciekaw. Sam osobiście posiadam R 9100 szafirka 250/230. Że tak się zapytam jak wejść do biosu karty i jak go zmienić(wgrać nowy - zmienić w biosie taktowanie) ??? Nigdy tego nie robiłem i jestem COMPLET LAMA. Karta trochę kosztuje więc nic nie chciałbym sp...yć. Sorki za takie podczepienie sie ale mam nadzieję że choć autor mnie nie zjedzie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZaL Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 tez mam szafirka 9100 heh z malym problem... nie mam do niego oryginalnych sterow... wiec korzystam z najnowszych z inetu... 3d marki smigaja a gry... porazka... w toca textury sobie znikaja a np w Cs'ie wyciagam 20fps na ustawieniach minimalnych... porazka... jakie macie stery...?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Witam KoZaL (heh kolejny olsztynianian na forumie :D ) co do CS`a to mam 70-80fps przy 1024-768 w 3d marq mam okolo 6000... a stery mam cat 3.4.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Im nowsze Catalysty tym lepsze. Ciekawe tylko jak dlugo, bo teraz optymalizuja je dla nowych radkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Powinienes sam potestowac. Kazdy sprzet jest inny i kazdy sterownik moze inaczej wypasc. U mnie np. 3.2 lepiej niz 3.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ...jak wejść do biosu karty i jak go zmienić(wgrać nowy - zmienić w biosie taktowanie) ???Do tego służy Radedit. ftp://nov.iem.pw.edu.pl/PUB/VENDORS/ATI/A...radedit1102.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 tez mam szafirka 9100 heh z malym problem... nie mam do niego oryginalnych sterow... wiec korzystam z najnowszych z inetu... 3d marki smigaja a gry... porazka... w toca textury sobie znikaja a np w Cs'ie wyciagam 20fps na ustawieniach minimalnych... porazka... jakie macie stery...?? Pozdrawiam Sterowniki dodawane do karty są do [gluteus maximus]. Najlepiej zainstaluj wersję 3.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZaL Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 thx za info, do wczoraj dzialam na 3.1 i wszystko smiga, choc moglbym sie tylko przyczepic do cs'a. (60fps, miejscami spada do 15fps:() Ogolnie karte wkrecilem z 250/230 na 265/270 i nic sie nie wiesza... w benchmarq 2001 na celq 950 i 256mb pc 133 6400pkt. Uwazam ze to duzo. :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...