monti Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Hejka mam problem z sieciowka a moze plyta. A mianowicie przed zmiana plyty gl z shuttle ak31v31 na msi kt4v sieciowka chodzila dobrze ale jak juz zminilem plyte i chyba z 5 razi instalowlaem windowsa 98se i zmienialem tez sloty w ktorych byla sieciowka to i tak wszystko szlo na marne poniewaz sieciowka mi sie nadal zwieszala przy kopiowaniu duzych plikoe tzn wiecje niz -+100mb ale jak mam male pliki tojest oki. Tzn ona sie nie zwiesza tylko transfer spada ponizej 300bajtow. Zmianialem juz bios na plycie itak nie pomoglo. P.S Soraka ze ten post jest tak dziwnie napisany ale niemailem zebytni czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 juz rozwiazalem problem wychodzi nato ze chipset realteka nie wspolpracuje zabardzo z kt400. jesli kros rozwiazal ten problem i m asieciowke relteka i wszystko jest oki to niech pisze P.S I kolejny zamotany post :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja mam sieciówke realteka i zero problemow na KT 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...