DziubekR1 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) http://www.allegro.pl/item436161662_geforc...magazynowe.html Nie wiem czy dobry dzial. Ciekawi mnie co to za tajemniczy "modul", bo nigdy czegos takiego nie widzialem. Co to za zlacza i jakie maja zastosowanie ?? Czy ja tam widze Eurozlacze ? Edytowane 15 Września 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Wyglada na jakies VIVO + EURO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 dolkadnie wyglada jak jakies dodatkowe tv outy z euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Miałem taką kartę, ale bez tego modułu, własnie dziwiło mnie że nie ma na śledziu wyjścia tv-out. Mi się wydaje że to dość przydatne, bo se można spokojnie przez euro podpiąć kartę bezpośrednio do tv :) a co do samej karty to nie narzekałem, spokojnie podkręciła się do poziomu 6600GT i byłem w pełni zadowolony, mimo że wszyscy Mediona odradzają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...