Jackassek Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 witam mam proźbę do posiadaczy tej płyty. Moglibyście napisać jakie są wszystkie ustawienia optymalne dla tej płyty w biosie. Dodam ze procesor to q9450 a ram ddr3 160mhz na 2,1v. Mam na myśli napiecia i calą reszte. Nie wiem naprzyklad poco są ustawienia w pamięciach P1 i P2. Pojawily sie one dopiero po zainstalowaniu nowgo biosa(1002) w wersji 0402 nie było tego. I jeszcze jedno pytanie do posiadaczy tej płyty a konkretnie uzywających karty graficznej 9800GX2. ( a w szczególnym wypadku podpinających monitor przez HDMI). Gdzie podpieliście ten mały kabelek audio który idzie od karty do plyty(lub karty dzwiekowej). A jezeli nie podpinaliście to czy nie macie problemów z dzwiękiem na głośnikach monitora. bo mi strasznie szumi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 a ja proponuje zamknąć temat, jest już jeden dla strikera, tam się pytaj :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...