andixad Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Witam Mam płytę główną GA-EP35-DS3. Zainstalowałem niedawno XP'ka z SP3, zacząłem wgrywać stery, programy. Przy instalowaniu sterownika dla audio wyskoczył błąd (1). A już jak później uruchomiłem np. winampa to pojawiła się informacja (2). Przy XP_SP2 tego problemu nie było. Czyżby tu SP3 przeszkadzało?? Ostatnie sterowniki z gigabyte ściągnąłem i to samo. Jest jakieś inne wyjście poza instalowaniem z powrotem XP_SP2? Proszę o wyjaśnienie tego zjawiska, z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Pierwszy komunikat informuje że nie ma potrzeby instalować poprawki do HDaudio ponieważ sp3 ma to już zaimplementowane. Widać instalator przerywa w tym momencie instalacje chociaż nie powinien. Instaluj sam sterownik do audio, ostatnio pojawił się najnowszy 2.04 z tego co pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Tylko to http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Aud...nload-2059.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 czemu nie WDM_2.04? http://rapidshare.com/files/145158875/WDM_R204.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zainstalowałem wdm_r204, na razie nie pomogło. Spróbuję wszystkie stery odinstalować i wgrać od nowa. Może jakaś kolejność musi być zachowana. To tu nie ma znaczenia do tematu ale pierwsze odinstalowałem stery od sata & raid, reset kompa i xp już nie wstał :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 więc problem z głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 więc problem z głowy :)bardzo śmieszne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...