ZoRrO Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Swietny fotomontaz :) Dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Musze im dać swojego kompa do przeróbki :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 ja tez im mojego dam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 ok ja rozumiem że ram wchodzi czasem dość ciężko ale żeby taką pałką :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Tak teraz wszyscy z forum będą pisali że też im dadzą kompa do przerobienia. Nabijacie sobie posty nic więcej. Nie idźcie na ilość tylko na jakość. Ja mam tylko modem. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Ja tez taki posiadam i troszke dobijają mnie rachunki od kochanej TPSA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 ja pod ten młotek to wsadziłbym im tepse :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seiryuu Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 ide o zaklad ze narzekacie na rachunki o wysokosci 200-400zl pociesze was -ja swojego czasu mialam po 1200-1400zl 8O zawsze moze byc gorzej :wink: a obrazek niezly :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 nie nie zawsze może być gorzej bo pomyśl hdyby się siedziało cały czas bez przerwy na modemie to chyba rekordu większego by się nie pobiło to ma swoją granicę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 rachunki ponad 1000 zł :o to ja raczej wymiękam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ide o zaklad ze narzekacie na rachunki o wysokosci 200-400zl pociesze was -ja swojego czasu mialam po 1200-1400zl 8O zawsze moze byc gorzej :wink: a obrazek niezly :wink: To nie lepiej SDI? Czy wtedy jesccze nie było??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 pomijając że to fotomontaż to ci debile prubują rozjebać jakieś stare pentium (to ma ISA), a i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a co oni zrobią bez prądu? Boże wsadzą w odbyt i wystrzelą na Marsa? Albo <span style="color:red;">[ciach!]</span>a bedą szpanowali prze wodzem innego plemnienia że mają technikę z Pentagona USA (z roku 1899) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 i ldaczego mi zmieniło kur-w-a na kurcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Beczka niezla. Moze to prawda;) ze to murzyni z plemienia hula-baga-sogo wymyslili pierwszy procesor, a intel dal im za udostepnienie techniki pare garnkow i zapas jedzenia na tydzien??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 To sie nazywa profesjonalizm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ide o zaklad ze narzekacie na rachunki o wysokosci 200-400zl pociesze was -ja swojego czasu mialam po 1200-1400zl 8O zawsze moze byc gorzej :wink: a obrazek niezly :wink: A ja ciagle mam w tych okolicach :) no moze nie 1400, ale 800zl to napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ide o zaklad ze narzekacie na rachunki o wysokosci 200-400zl pociesze was -ja swojego czasu mialam po 1200-1400zl 8O zawsze moze byc gorzej :wink: a obrazek niezly :wink: LOL 1400 za takie cos stara by mi urwala jaja i usadzila tak ze bym beknol uszami............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Fajny fotomontarz. Nie wiem jak możecie płacić takie rachunki ? Jak u mnie przekroczyły 100zł, to przerzuciłem się na stałkę za 160zł (out/in 256/512) w Chello. Tera w Wawie mam (128/256) AsterCity za ok 150zł, ale przez proxy leci mi ponad 1Mb. A do tego jeszcze jest kablówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ide o zaklad ze narzekacie na rachunki o wysokosci 200-400zl pociesze was -ja swojego czasu mialam po 1200-1400zl 8O zawsze moze byc gorzej :wink: a obrazek niezly :wink: LOL 1400 za takie cos stara by mi urwala jaja i usadzila tak ze bym beknol uszami............. U mnie na modemie średnio było 200zł, ale gdy przekroczyłem 300zł stary się wkó**** i zamówił SDI(niestety nie ma u mnie nic lepszego, a neostrada jest za droga) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja mam stałe i płace tylko 40 zł a z tymi murzynami to dobre jeden z nich mi przypomina głównego inzyniera intela do spraw technologiczno-rozwojowych :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Hehe a to panowie was dobije moj koszt miesieczy internetu to... 26zl tak to prawda i do tego stale lacze. Jak to jest mozliwe? to proste SDI na piec osob, serwer wewnetrzny, siec 100 wewnetrzna na 3 słiczach i jest super, co prawda jak ostatnio siagany byl ret hat 8 (6cd) to troche brakowalo "mocy" ale i tak jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 murzyni nieżli, może trenują na mistrzostwa w składaniu kompów w chipie?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 no coz murzyn potrafi!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No wiec - lepszych OC NIE znajdziecie :lol: :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...