xequo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 do czego sluza zwory na sisie 6326?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jedna z nich ustawia rodzaj sygnału na wyjciu TV-OUT NTSC/PAL innych nie pamiętam.. dawno to było.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ta karta jest bez tv-out'a bynajmniej u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 aha... no u mnie miała wyjscie TV i wlaśnie przez tą przeklętą zworke przez pół roku miałem czarno-biały obraz na monitorze bo w instrukcji nie napisali że jest taka zworka a jakoś nie wpdałem na to że jak czegoś nei ma w instrukcji to si emoże pojawić aw rzeczywistości.. ;) ale jak Twoja wersja nie ma outa to juz naprawde nie wiem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...