bender83 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Potrzebuję kontrolera USB 2.0 podłączanego na PCI, ale musi mieć co najmniej 4 porty wewnętrzne do których można podłączyć inne urządzenia. Chodzi oczywiście o piny takie jak są na płycie głównej a nie wlutowane gniazda. Ilość gniazd zewnętrznych nie jest ważna. Kiedyś widziałem taki kontroler na allegro, ale teraz nie mogę namierzyć kto coś takiego produkuje, a we wszystkich sklepach rozkładają ręce... Spotkaliście się z takim kontrolerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 a gdyby tak kupic pierwszy lepszy kontroler i przerobic go na Twoje potrzeby?;> Mam na mysli "wymontowanie" tylnych gniazd i w ich miejsce wlutowac piny osobiscie tego nie probowalem ale to chyba do zrobienia jak sie ma troche umiejetnosci i checi ;) moj pomysl taki zly chyba nie jest ale gorzej z wykonaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 No można by kombinować, na upartego mógłbym kupić nawet taki bez wewnętrznych gniazd i przerobić, ale skoro coś takiego produkują to po co się męczyć ;). No chyba, że nie znajdę to trzeba będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...