-=Qroń=- Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Podkusiło mnie żeby pograć w Fallout 2, niestety za cholerę nie chce współpracować z KIS 7.0. Dodawałem Fallout'a do zaufanych aplikacji i nic. Przy wyłączonym pakiecie też trybić nie chce. Pojawia się na moment okno aplikacji po czym gaśnie (to dosłownie ułamek sekundy). Próbowałem odpalać Fallout'a w systemie zgodności a także w różnych trybach (8/16bit, dx9) i cały czas to samo. Zna może ktoś rozwiązanie na tę bolączkę?? Edytowane 16 Września 2008 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Odinstaluj KIS 7.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 No tak <rotfl> A może da się jakoś inaczej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Odinstaluj KIS 7.0takie "madre" rady to zachowaj dla siebie @jakies wersji KIS uzywasz? ja dziala na KAS 7.0.0.125 i wsio mi dziala, wiem ze KIS czasem szaleje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) @jakies wersji KIS uzywasz? ja dziala na KAS 7.0.0.125 i wsio mi dziala, wiem ze KIS czasem szaleje KIS v7.0.1.325 No jeszcze jaja z GRID'em miałem, ale powiedzmy, że udało się to rozwiązać przy pomocy dopisania "-novirtual" w odnośniku. Edytowane 16 Września 2008 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 usun KISa i zainstaluj KASa powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 usun KISa i zainstaluj KASa powinno pomoc Tak w ogóle to KAV :P... ale mniejsza z tym. Zainstalowałem KIS V7.0.0.125 i póki co bangla, zobaczę jak będzie po aktualizacji, ale winno już ładnie działać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) niestety kaspersky sprawia problem z wieloma grami*, do tego jest dziurawy i nie wykrywa masy syfu ;) *spotkałem się z tym, że trzeba było wyczyścić nawet rejestr z jego pozostałości, bo nie chciało banglać Edytowane 17 Września 2008 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Tak w ogóle to KAV :P... ale mniejsza z tym. Zainstalowałem KIS V7.0.0.125 i póki co bangla, zobaczę jak będzie po aktualizacji, ale winno już ładnie działać. :) ups pomyleczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...