nirre Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Chciałbym dowiedzieć się jak sprawdzić wszystkie podzespoły laptopa? Potrafię to sprawdzić ale z poziomu systemu, a ja potrzebuję z poziomu biosu z racji iż zamówiłem laptopa bez systemu (freeDOS), a wiadomo nie chcę zostać oszukany :) Czy ktoś mi powie jak można dowiedzieć się o zainstalowanych w laptopie podzespołach, który nie posiada jeszcze wgranego systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Można spróbować odpalić [brzydkie określenie na linuksa]a typu liveCD/DVD. Nie trzeba instalować systemu na dysku - jest bootowany z płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 ściągnij Hiren Boot cd 9.5, masz tam dużo programó do sprawdzania / testowania komputera spod poziomu Dos'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...