adrianek317 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 CO MOGE WYCISNAC Z TEGO KOMPA POPRZEZ PODKRECENIE!!! ILE SIE DA NA TEJ PLYCIE I Z TYM PROCKIEM ( JEST ON 0.18 :cry: ) A CHLODZE TITANEM ZA 50ZETA ( NAJWYZEJ COS DOKUPIE LEPSZEGO CO POLECACIE )MAM NOWY CHEEPBIOS WIEC Z FSB NIE MA PROBLEMOW!! jAK TO ZROBIC BEZPIECZNIE CZEKAM NA POMOC :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no fsb tylko :) podnos o 2 i tyle poki bedzie wszystko wporzadku a i napiecie podnos jak bedzie trzeba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ZA dużo na tej płycie nie pokręcisz . No ale możesz próbować . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no fsb tylko :) podnos o 2 i tyle poki bedzie wszystko wporzadku a i napiecie podnos jak bedzie trzeba :) moze nie wiesz ale z tego co pamietam co jest zmiana fsp 100/133/166 chyba jakos tak , albo co 10 ale napewno nei ma co 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Z tego co pamiętam to jest jeszcze 112 124 czy jakoś tak . ogólnie mówiąc są jeszcze wartości pośrednie. Ale ciekaw jestem jak sobie napięcie podniesie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Z tego co pamiętam to jest jeszcze 112 124 czy jakoś tak . ogólnie mówiąc są jeszcze wartości pośrednie. Ale ciekaw jestem jak sobie napięcie podniesie :)i jeszcze 143 147 150 200 a zeby podniesc napiecie musi zrobic moda:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jedyny sposob - vmodzik osobiscie NIE POLECAM ! regulator napiecie to slabiutki uklad i swego czasu przez vmody spalilem 2 ECS'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Dobra, dobra ! Nie straszcie nowicjuszy ! Ja zrobiłem vModa na 1,98V i chodzi bez problemu, tylko to 62*C niezaciekawie wygląda ^_^ W najbliższym czasie załatwię sę AXP 0,13 i na takim napięciu (no może 1,92V) powinno się trochę wycisnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...