kacp3r Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Czy moglibyście mi pomóc? Mam mianowicie problem z pamięcią ram na viscie home premium 64bit Mam zamontowane 4gb a system i programy pokazują mi, że mam 33xx mb pamięci <_< Co jest grane??? PS: sprzęt, jak w sygnie Edytowane 16 Września 2008 przez kacp3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 jesteś pewien ze 64 bity? nawet jeśli tak pokazuje, to wiesz, że masz 4GB więc nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Jesteś pewny że masz wersję 64-bit ?? Włącz w biosie funkcję memory remap , powinno pomóc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...