Gość dwaIP Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 sęk w tym, że na tej mobo musiałbyś trafić ultra selekta, który idzie na 1,325V do powiedzmy 3,2 :P Więc za jakisz czas zmienisz proca i mobo ;)M2N4-SLI z najnowszym bios (beta) teoretycznie obsługuje Brisbane X2 6000+ (DO) czyli można będzie kupić "selekta" fabrycznego 3.1 GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Fakt o tym nie pomyślałem, ale chcąc kupić coś tańszego ciężko będzie coś zdziałać przy 1,325V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) Hmm, czy to oznacza, że ja mam jakiegoś selekta? Mój Brisbane G1 robi ze standardowych 2,1Ghz (4000+) @ 3,1Ghz full stabilne na napięciu default (bodajże 1,33V), poniżej załączam screen jako dowód. Myślę, że pójdzie spokojnie 3,2Ghz pod dodaniu napięcia, ale muszę zmienić paste pod chłodzeniem bo teraz jakaś biała silikonowa jest no i czapke (IHS) przydałoby się zdjąć, gdyż jak widać temperatury na rdzeniach różnią się o prawie 10 stopni (prawdopodobnie krzywo nałożony heatspreader). Przydałoby się tez wymienić zasilacz, bo jak widać napięcie skacze (na lini 12V) Pozdro Edytowane 20 Września 2008 przez KamilSWAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 To lepiej niż mój G2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Jeszcze go pomęcze, bo bardzo pasowałoby mi 3,2Ghz, wtedy pamięci idą równiutkie 800Mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloWRz Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 jaki ustawic najlepiej test w orthosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Small FTP's, Priorytet 9 Edytowane 21 Września 2008 przez Trofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloWRz Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 ja robilem caly czas Blend - stress CPU and RAM mam tylko Small FTP's - stress CPU nie mam nic Priorytet 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 A to co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloWRz Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) a tak slepy jestem a co do kupna w pozniejszym czasie szybszego procka to mialem na mysli np 5600+ 2.9GHz 65W przeciez on chyba takiego samego napieca potrzebuje co moj sprawdze u kumpla bo on taki ma wlasnie:) Edytowane 21 Września 2008 przez PabloWRz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 ile w końcu max wycisnąłeś ? Aten 2,9 GHz wymaga chyba 1,35V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...